Ystävyyden Majatalo

Osallistu kurssille

Muun toimintamme ohella järjestämme (ja autamme muita järjestämään) erilaisia kursseja. Kurssitarjonta on laaja ja vuosien saatossa kurssiaiheisiin on kuulunut mm. luova kirjoittaminen, itsetuntemus, parisuhdeterapia, unet, taideterapia, meditaatio (mindfulness) ja musiikki.

Jos olet itse kurssinvetäjä ja etsit tiloja ryhmällesi ota meihin yhteyttä. Yksityisten ihmisten lisäksi palvelemme mielellämme yrityksiä ja yhdistyksiä. Tarjoamme tilat ja täysihoidon esim. Koulutustilaisuutta tai pidempää kurssia varten. Yrityksille tarjoamme myös henkilöstöhuoltoa.

Tutustu tapahtumakalenteriimme josta löydät kaikki tulevat kurssit, tapahtumat ja juhlat.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Kurssitarjonta ja niiden hinnat ilmoitetaan aina yksilöllisesti Tapahtumakalenterissamme. Ilmoittautuminen tapahtuu jokaisen kurssin yhteydessä ilmoitettujen lisätietojen kautta.

Älä anna maksuvaikeuksien estää osallistumistasi. Entisten kurssilaisten ja monen yksityisen tukijan antaman avun turvin voimme sopia maksujärjestelyistä ja alennuksista.

Yleisohjeet kursseista

Ilmoittauduttuasi kurssille saat kirjeen, jossa on ajo-ohjeet, yleisten kulkuneuvojen aikataulut, kurssin aikataulu sekä käytännön ohjeita ja kysymyksiä joiden avulla voit valmistautua kurssille. Ilmoittaudu ajoissa.

Jos vielä ujostuttaa niin voit lukea muiden kokemuksia kursseistamme tai ”Kysymyksiä ryhmäterapiasta”-artikkelimme.

Yksityistapaamiset

Majatalo tarjoaa myös yksityistä keskusteluapua. Voit tilata ajan itsellesi, teille parina, perheenä tai vaikka koko suvulle. Tapaamisen kestoa ei tarkkaan rajata. Se kestää tarpeen mukaan yhdestä kolmeen tuntiin. Akuutin kriisin yhteydessä voit yöpyä ja jatkaa asioiden käsittelyä seuraavana päivänä. Tapaamiskertoja jatketaan vain sinun toivomuksestasi. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää.

Tapahtuma­kalenteriKurssit ja juhlat koko vuodelle


Lahjoita helposti MobilePayllä

Voit lahjoittaa myös tilisiirrolla, katso tästä.


Mestari Eckhart ja Eckhart Tolle
- Arjen hengellisyyttä etsimässä -Tutustu ja tilaa majatalon isännän uutuuskirja!