Ystävyyden Majatalo

Peti ja puuro -majoitus

Tarjoamme edullisen majoituksen kaikille Turun ja Helsingin välissä matkaaville. Olemme auki vuoden ympäri kello 10-20:00 välillä (myöhäiset tulot sovittavissa etukäteen). Meillä on 24 majoitushuonetta. Niistä suurin osa on kahden hengen huoneita, pari yhden hengen huonetta ja muutama perhehuone. Rentoutumiseen sopii iso rantaterassi tulisijoineen ja ainutlaatuinen laituri, jonka nuotiopaikalta voi seurata auringon laskua järveen. Pääsalissa voit nauttia viihtyisästä kodikkuudesta ja antoisasta 10 000 niteen kirjastosta. Jos lukeminen ei ole sinun juttusi, voit myös istahtaa sohvalle läppärin kanssa ja käyttää ilmaista langatonta nettiämme. Ympäristössä on mahdollista tehdä metsäretkiä, käydä soutamassa tai melomassa ja talvisin myös hiihtämässä tai luistelemassa. Avantouintimahdollisuus on olemassa koko talven. Majatalossa asuu kaksi kissaa, jotka liikkuvat yhteisissä tiloissa, mutta eivät pääse majoitushuoneisiin. Kissat ovat arkoja, ethän silitä niitä.

Majoitushinnat

 • Peti / Majoitus 40€ / yö / hlö
 • Peti & Puuro 47€ / yö / hlö
 • Telttapaikka 20€ / vrk / paikka (max. 2 aik. & 2 lasta)
 • Asuntoauto 25€ / vrk / paikka (max. 2 aik. & 2 lasta)
 • Aamupala 7€ / hlö
 • Sauna 5€ / kerta / hlö
 • 1-6v lapset yöpyvät ilmaiseksi
 • 7-15v lapset yöpyvät puoleen hintaan
 • Lemmikkimaksu 5€/yö
 • Voit myös osallistua etukäteisilmoituksella talonväen lounaaseen, jonka hinta on 7€ / hlö.

Hinnat sisältävät ALV:n.

  • Pidemmän oleskelun ja puitteiden vuokraamisen hinnat sovitaan tapauskohtaisesti.
  • Myös talkoolaisten maksuista sovitaan erikseen. (Yleensä 15-25 € / päivä sisältäen ruuat.)
  • Maksuvälineenä käyvät käteinen ja luotto/pankkikortit. Voit myös maksaa majoituksesi suoraan tilille: OP FI90 5441 0340 0068 12 Viitenumeroa et tarvitse, laita viestiin vain majoituspäivämäärät.
  • Maksuvaikeudet otetaan huomioon sopimuksen mukaan.

Varaa itsellesi huone Majatalosta

Mitä hintaan kuuluu

Peti & Puuro-majoituksen hintaan kuuluu huone (osassa oma WC), lakanat, pyyhe ja reilu aamupala puurolla, myslillä/muroilla, usein kotitekoisella leivällä, erilaisilla leivänpäällysteillä sekä kahvilla. Aamupalasta et tule jäämään nälkäiseksi.

Täysihoito (61€ / vrk / hlö) mahdollisuus on myös olemassa, mutta vain jos talossa on juuri oleskelusi aikana meneillään kurssi. Täysihoitoon kuuluu aamupalan lisäksi, lounas ja illallinen. Voit tarkistaa talon ohjelman tapahtumakalenterista.  Voit myös ottaa omia iltaeväitä mukaan – talosta löytyy vierasjääkapit ja keittiötämme voi käyttää niiden kokkaamiseen. Kesäisin laiturilla on mukavaa grillata makkaraa ja muuta purtavaa.

Vinkki! Jos otat omat lakanat mukaan, saat viiden euron alennuksen.

Sauna lämmitetään kutakuinkin joka ilta miesten ja naisten vuoroille. Saunamaksu on 5e/kerta. Talvisin avanto on aina auki. Suihkutilat löytyvät yleisistä tiloista. Kaikista huoneista pääsee käyttämään ilmaista langatonta nettiä. Koska taloamme pyörittää yleensä kourallinen vakioasukkaita ja talkoolaisia (joista harvoin kukaan on Michelin-kokki) emme voi ottaa huomioon kaikkia ruokarajoitteita (kuten keliakia, fodmap, erilaiset allergiat). Ruokamme ovat kuitenkin yleensä erillispyynnöstä laktoosittomia ja gluteenittomia ja kasvisvaihtoehtoja voimme tarvittaessa tarjota. Olet kuitenkin tervetullut kokkaamaan omia eväitäsi keittiössämme tai tekemään kaapeistamme löytyvistä aineksista mieleistäsi syötävää.

Otathan myös huomioon että viikko juhannuksen jälkeen ja syksyisin elojuhlan jälkeen on talonväen lepopäivät, jolloin tarjoamme yöpymistä ja petiä & puuro-majoitusta, täysihoito ei silloin ole mahdollista. Ennen varausta, kannattaa tarkistaa talomme tapahtumakalenteri!

Katso lisää kuvia kuvagalleriastamme!

Mitä muuta?

Toimintaamme kuuluu paljon muutakin kuin pedin ja puuron tarjoaminen. Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys jonka tavoitteena on tarjota kodinomaista vieraanvaraisuutta myös niille jotka ovat taloudellisesti hankalassa tilanteessa. Tarjontaamme kuuluu erilaisia kursseja ja tarjoamme juhlapaikan niille jotka haluavat nostaa maljan elämälle.

Tapahtuma­kalenteriKurssit ja juhlat koko vuodelle


Lahjoita helposti MobilePayllä

Voit lahjoittaa myös tilisiirrolla, katso tästä.


Mestari Eckhart ja Eckhart Tolle
- Arjen hengellisyyttä etsimässä -Tutustu ja tilaa majatalon isännän uutuuskirja!