Ystävyyden Majatalo

Lahjoita

Voiko mikään uhata olemassaoloani enemmän kuin se, ettei kukaan välitä minusta tai etten minä välitä kenestäkään?

Tue yhteisöllistä toipumista hyvään elämään

Toipujien yhteisössä olemme oppineet, että hyvän elämän aakkoset opitaan välittämällä pienistä asioista ja toinen toisistamme. Auta meitä vahvistamaan välittämisen kulttuuria. Teemme sitä yksi arkinen kohtaaminen kerrallaan.

 

Meillä on hyvä kokemus

Kohtaaminen ry on yli 30 vuotta rakentanut Ystävyyden Majataloa nimensä veroiseksi toipumisyhteisöksi. Meillä on vankkaan kokemukseen perustuvat säännöt, yhteisölliset rutiinit, säännölliset toipumista edistävät kokoontumiset kokeneet yhteisöohjaajat.

Meillä on hyvä tarkoitus

Missiomme on harjoittaa vieraanvaraisuutta riippumatta uskonnosta, seksuaalisesta tai sukupuolisesta suuntautumisesta tai maailmankatsomuksesta, edistää kohtaavaa dialogia, ehkäistä syrjäytymistä, hylkäämistä ja väkivaltaa kaikissa muodoissaan. Olemme kristittyjä ja siksi emme salli minkäänlaista hengellistä, henkistä tai terapeuttista painostusta. Kunniotamme jokaisen rajoja ja vakaumuksia.

Meillä on hyviä ystäviä

Sadat ihmiset ovat auttaneet meitä vapaaehtoisella talkootyöllään ja monenlaisella aineellisella tuella. He tukevat meitä myös tuomalla tärkeät juhlansa tänne ja osallistumalla itse järjestämiimme ystävien tapaamisiin. Olemme vakuuttuneita siitä, että tuhansien ihmisten hyvät toivomukset ja sydämelliset siunaukset ovat omiaan luomaan tänne hyvää ja turvallista ilmapiiriä.

Meillä on hyviä hedelmiä

Sadat syrjäytymisvaarassa olleet, loppuun palaneet ja ihan tavallisia kriisejä poteneet ovat täältä löytäneet tilapäisen kodin, jossa auttava lähimmäinen on aina lähellä ja terapeuttinen apu on jatkuvasti käytettävissä. Tuhannet ovat löytäneet apua kursseistamme ja tietävät, että heillä on tukea antava varakoti tiedossa, jos voimavarat pettävät.

Meillä on hyvin vähän rahaa

Elintasomme on suunnilleen saman kuin autettavillamme. Kolmen täysaikaisen työntekijän yhteenlasketut palkat jäävät alle 3000 €/kk. Muutenkin olemme pyörittäneet aika suurta toimintaa monen mielestä uskomattoman pienellä budjetilla ja olemme siitä ylpeitä.
Oma ansaintamme ja toipujien maksamat vaatimattomat yhteisövastikkeet eivät kata täysihoidon kuluja, eivätkä riitä henkilökunnan palkkoihin.

Haluamme vain hyväsydämistä rahaa

Yhteiskunnallinen tuki ei herätä samanlaista kiitollisuutta tai heräämistä oman vastuun kantamiseen kuin yksityisesti annettu lahjoitus. Siksi emme halua turvautua valtiolliseen tukeen. Sen sijaan olemme kyllä vuosien varrella pienentäneet yhteiskunnallisia menoja sadoilla tuhansilla tai miljoonilla euroilla säästyneinä sairaala- ja vankilamaksuina, erilaisina tuki- ja kuntoutusmaksuina tai huostaan otettujen lasten sijoituskuluina ynnä muina.
Sinulta saatu apu herättää sekä kiitollisuutta että halua kantaa vastuuta. Moni täällä toipunut kierrättää täältä saamaansa hyvää omassa arjessaan osallistumalla vapaaehtoistyöhön, lahjoittamalla hyväntekeväisyyteen ja olemalla toisille parempi läheinen.

 

Saaja: Kohtaaminen ry
Osuuspankki: FI81 5410 0220 4035 16
Viite: 7773
Poliisihallituksen lupa nro: RA/2020/470, voimassa toistaiseksi alkaen 23.04.2020 koko maassa lukuun ottamatta Ahvenanmaata. 1.3.2020 alkaen kaikki rahankeräysluvat on myönnetty toistaiseksi voimassa olevina.Varoja käytetään kuntouttavan toiminnan aiheuttamiin kustannuksiin.
Jos sinulla on kysymyksiä tai varauksia lahjasi käyttötarkoituksen suhteen, voit ottaa meihin rohkeasti yhteyttä.
Vinkki!
Voit myös laittaa asettaa verkkopankistasi tulemaan meille automaattisesti pienen säännöllisen tuen esimerkiksi kuukausittain. Pienikin tuki säännöllisesti auttaa meitä vuosien saatossa paljon!
Katso täältä, miten voit tehdä kuukausilahjoituksen pankissasi.

Toimintaamme voi myös tukea…
…tulemalla talkoilemaan: https://ystavyydenmajatalo.fi/tue-toimintaamme/osallistu-talkoisiin-2/
…liittymällä yhdistyksen jäseneksi: https://ystavyydenmajatalo.fi/tue-toimintaamme/liity-jaseneksi/

Tapahtuma­kalenteriKurssit ja juhlat koko vuodelle


Lahjoita helposti MobilePayllä

Voit lahjoittaa myös tilisiirrolla, katso tästä.


Mestari Eckhart ja Eckhart Tolle
- Arjen hengellisyyttä etsimässä -Tutustu ja tilaa majatalon isännän uutuuskirja!