Ystävyyden Majatalo

Vuokraa tilojamme

Yli 30 vuoden ajan olemme rakentaneet tätä paikkaa koko ajan kauniimmaksi erilaisia tapahtumia varten. Varsinkin kurssi-, koulutus-, etätyö- ja retriittipaikkana majatalo toimii mitä mainioimmin. Olemme melkein täydellisesti Helsingin ja Turun välissä, hyvien yhteyksien varrella ja tilamme riittävät hyvin 12-50 hengen ryhmille. Palvelemme mielellämme yrityksiä, yhteisöjä tai yhdistyksiä. Viime vuosina paikkamme on ollut kolmen yliopiston, lukuisten kolmannen sektorin yhdistyksien, muutaman eri uskonnon ja seksuaalisia vähemmistöjä edustavien järjestöjen käytössä. Kaikki heistä ovat olleet tyytyväisiä tarjoamiimme tiloihin.

Tapahtuman ei tarvitse olla vain yhden illan mittainen sillä talostamme löytyy majoitustilaa on mukavasti noin 50 hengelle, 1-5 hengen huoneissa.

Alla listaa talosta löytyvistä eri tiloista joita voi vuokrata joko erikseen tai yhdessä ja Varauskalenteristamme näet parhaiten mitä tiloja on vielä vapaana!

Tutustu Varauskalenteriimme


Sydän -ryhmähuone

Ryhmähuone on talon vanhimpia vuokrattavia tiloja, tähän isoon 60m2 tilaan mahtuu kaikenlaista toimintaa. Yleisesti täällä on pidetty pienkursseja, seminaareja, jooga- ja meditaatioryhmiä. Tilaan mahtuu mukavasti usean kymmenen hengen ryhmä.

Ryhmä on tulevina vuosina saamassa kasvojen kohotuksen jonka avulla tilasta ollaan tekemässä entistä monipuolisempi!


Sovinto -kokoustila

Uudenkarhea, keväisen raikkaaseen ulkoasuun sisustettu Sovinto-tila on suunniteltu kokouksille, pienkursseille, etäpäiville, koulutuksille ja esitelmiin. Tila löytyy päätalon yläkerrasta majoitushuoneiden läheisyydestä. Tilasta löytyy iso kokouspöytä 14 hengelle jonka voi erottaa kolmeksi kahden hengen työpisteiksi. Pöydistä löytyy kammet, myös seisomatöitä varten. AV-laitteet, isolla 55″ televisiolla joka on varustettu Chrome Castilla ja HDMI-piuhalla ja ympäriltä löytyy tussitaulut. Tilan pöydät voi myös siirtää alkoviin piiloon jolloin vapautuu noin 40m2 kokoinen lattiatila vaikka joogaa tai meditaatiota varten.

Sovinnosta löytyy myös keittiönurkkaus jossa voi helposti keittää teetä ja keräillä kahvikeksejä tilaisuuksiin. Keittiöstä on yhteys vielä pienempään 3 hengen keskusteluhuoneeseen, josta löytyy myös WC. Koko tilaa lämmittää tehokas valmistakka isolla ikkunalla. Kesäisin tilasta pääsee astumaan suoraan auringon lämmittämälle parvekkeelle.


Rantaterassi

Rantaterassi on viritetty 20-50 hengen juhlat mielessä. Emme pyri pitopalvelupaikaksi, mutta olemme mielellämme mukana auttamassa juhlajärjestelyjen kanssa niille joille tämä on jo ennestään tuttu ja tärkeä paikka.

Emme pysty tarjoamaan tarjoilijoita tai hienostuneita pitopalveluruokia, mutta jos murkinaksi kelpaa isännän isolla muurinpohjapannulla tekemä herkullinen pyttipannu tai syvemässä pannussa valmistettu kana- tai kalapaellaa niin takaamme että juhlijat eivät jää nälkäisiksi. Kiviuunissa voi paistaa parhaat pizzat mitä ikinä olet syönyt tai kypsentää lihat isollekin porukalle. Kaiken kruunaa pitkä 30 istumapaikan viikinkipöytä jonka ympärille on mukava kokoontua nauttimaan maistuvaa murkinaa. Terassi on jaettu isoon viikinkinpöytään ja kahteen istuinryhmään joiden vierellä on kaminat.

Terassin yhteydessä on takkatupa ja sauna. Viereen on rakennettu puinen, katettu bändilava ja nurmikkoinen tanssialue. Laiturilta ja laiturin viereltä löytyy pienempiä istuinryhmiä. Järveen on muutama metri matkaa. Avanto on talvisin aina auki.

Kaikki on rakennettu pitkän kaavan mukaan vietettäville juhlille, jossa muodollisuuksien muuri ohittuu ja antoisampi kohtaaminen mahdollistuu. Juhli yömyöhään jakaen tarinoita ystäviesi kanssa tulen loimussa, jää yöksi ja matkaa voi jatkaa taas sydän kevyempänä ja vatsa raskaampana maittavan aamupalan jälkeen.


Takkatupa

Takkatupa on intiimimpi pienryhmille soveltuva tila. Mukavasti sohville mahtuu istumaan noin 10 henkeä. Sen yhteydestä löytyy sauna ja wc ja tuvasta löytyy takka. Huone on mukava pidempää illanistumista ja saunailtoja varten ja intiimimpiä kokouksia varten.

Sali

Sali on talon ruokailu- ja kokoontumishuone. Se on kahdessa tasossa joista ylemmältä löytyy kaksi pienistuinryhmää ja alemmalta pitkät ruokailupöydät. Saliin mahtuu mukavasti syömään kerrallaan noin 50 ihmistä, enemmänkin jos sohvat kelpaavat istuimiksi. Salista löytyy piano ryhmälaulua varten. Tila ei ole yksityinen, koska se toimii koko talon keskuksena. Yleensä saliamme vuokrataan käyttöön muiden tapahtumien yhteyteen tai pienkokouksille jotka eivät ole niin yksityisiä.

 

Tapahtuma­kalenteriKurssit ja juhlat koko vuodelle


Lahjoita helposti MobilePayllä

Voit lahjoittaa myös tilisiirrolla, katso tästä.


Mestari Eckhart ja Eckhart Tolle
- Arjen hengellisyyttä etsimässä -Tutustu ja tilaa majatalon isännän uutuuskirja!