Ystävyyden Majatalo

Ystävyyden Majatalo

Kodikas, persoonallinen ja luonnonkaunis majatalo järven rannalla. Sijaitsemme Turun ja Helsingin välissä, lähellä Saloa.

Majatalo on yhden perheen sekä satojen ystävien rakentama unelma. Meillä huoneesi on siivonnut, saunasi on lämmittänyt ja aamupalasi on valmistanut joku täällä asuva talkoolainen. Haluamme olla pieni saareke antamisen ja vastaanottamisen kulttuuria ostamisen ja myymisen maailmassa.

Osallistu kurssille

ryhmahuone-pieniTarjoamme mm. itsetuntemus- parisuhde- taide- ja kirjoittamiskursseja. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme henkilöstöhuoltoa ja tilattuja kursseja.

Vuokraa tilojamme

Ystävyyden Majatalo etsii asukkejaPaikkaamme on jo yli 30-vuoden ajan hartaudella rakennettu juuri yritysten ja yhteisöjen käyttöä ja illanviettoa ajatellen.

Tule lomailemaan

ranta-pieniMeiltä löytyy tilat rentoon maalaislomailuun. Tien päältä voi pipahtaa kahville tai jäädä yöksi. Aamulla saa eteensä täyttävän aamupalan.

Tule juhlimaan

Iloinen majatalo josta löytyy juhlatilaa koko porukalleJärjestämme vuodessa vappu-, juhannus-, elo-, ja uudenvuodenjuhlat johon kaikki ovat tervetulleita!

Tutustu meihin lähemmin

Olemme paljon enemmän kuin pelkkä majatalo. Seisomme ideologian takana joka on kantanut toimintaamme jo yli 25-vuotta. Paikkaamme ei ole rakennettu vain isäntäväen voimin, vaan vuosien saatossa toimintaamme on tukenut tuhansien ihmisten talkoovoima ja heidän antamat lahjoitukset.  Lue meistä lisää ja tule tutustumaan!

Tapahtuma­kalenteriKurssit ja juhlat koko vuodelle

Uhriutumisen kulttuuri
- Valta ja vastuu -
Tutustu ja tilaa majatalon isännän uutuuskirja!