Ystävyyden Majatalo

Ystävyyden Majatalo

Kodikas, persoonallinen ja luonnonkaunis majatalo järven rannalla. Sijaitsemme Turun ja Helsingin välissä, lähellä Saloa.

Majatalo on yhden perheen sekä satojen ystävien rakentama unelma. Meillä huoneesi on siivonnut, saunasi on lämmittänyt ja aamupalasi on valmistanut joku täällä asuva talkoolainen. Haluamme olla pieni saareke antamisen ja vastaanottamisen kulttuuria ostamisen ja myymisen maailmassa.

Osallistu kurssille

Tarjoamme mm. itsetuntemus- parisuhde- taide- ja kirjoittamiskursseja. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme henkilöstöhuoltoa ja tilattuja kursseja.

Vuokraa tilojamme

Paikkaamme on jo yli 30-vuoden ajan hartaudella rakennettu juuri yritysten ja yhteisöjen käyttöä ja illanviettoa ajatellen.

Tule lomailemaan

ranta-pieniMeiltä löytyy tilat rentoon maalaislomailuun. Tien päältä voi pipahtaa kahville tai jäädä yöksi. Aamulla saa eteensä täyttävän aamupalan.

Tule juhlimaan

Järjestämme vuodessa vappu-, juhannus-, elo-, ja uudenvuodenjuhlat johon kaikki ovat tervetulleita!

Ajankohtaisia asioita

Tutustu meihin lähemmin

Olemme paljon enemmän kuin pelkkä majatalo. Seisomme ideologian takana joka on kantanut toimintaamme jo yli 25-vuotta. Paikkaamme ei ole rakennettu vain isäntäväen voimin, vaan vuosien saatossa toimintaamme on tukenut tuhansien ihmisten talkoovoima ja heidän antamat lahjoitukset.  Lue meistä lisää ja tule tutustumaan!

Venuun suositeltu kumppani

Tapahtuma­kalenteriKurssit ja juhlat koko vuodelle


Lahjoita helposti MobilePayllä

Voit lahjoittaa myös tilisiirrolla, katso tästä.


Mestari Eckhart ja Eckhart Tolle
- Arjen hengellisyyttä etsimässä -Tutustu ja tilaa majatalon isännän uutuuskirja!