Ystävyyden Majatalo

Liity jäseneksi

Kohtaaminen ry on yleishyödyllinen yhdistys, joka huolehtii Majatalon toiminnallisesta puolesta ja vuokraa toimitilojaan Ystävyyden Majatalo Oy:ltä. Liittyessäsi kukaan ei kysele vakaumuksesi sisältöä – riittää että jaat tahtomme rajat ylittävään vieraanvaraisuuteen ja voit sitoutua sydämessäsi yhdistyksemme sääntöihin.

Näin liityt jäseneksi

Täytä alla oleva lomake ja maksa sitten jäsenmaksu tilille:

Kohtaaminen Ry
FI90 5441 0340 0068 12
Viitenumero: 3337

Jäsenmaksu on 10-100 € vuodessa. Liukuva jäsenmaksu helpottaa yhteisöön liittymistä sekä taloutemme tukemisen mahdollisuutta. Jäsenmaksu on pääasiallinen tapa millä yhdistyksemme tällä hetkellä harjoittaa varainhankintaa. Kukaan ei estä lisäämästä nollia noiden summien perään (valtaa se ei kuitenkaan tuo yhtä nollaa enempää).  Jäsenmaksun maksaminen mahdollistaa äänioikeuden tulevaan vuosikokoukseen.

Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuosittain. Ensi vuoden jäsenmaksusta tulee muistutus sähköpostilla aina kuluvan vuoden alussa. Hallitus hyväksyy uudet jäsenet yleensä kerran kuukaudessa ja ottaa yhteyttä vain jos liittymisessä on jotain häikkää – muuten voipi sitten olla turvallisin mielin yhdistyksemme uusi jäsen.


Tapahtuma­kalenteriKurssit ja juhlat koko vuodelle