Ystävyyden Majatalo

Tee hyvä sijoitus

Tee hyvä sijoitus Ystävyyden Majatalon Hyvän Tahdon osakkeisiinYstävyyden Majatalo Oy on vuonna -88 perustettu voittoa tuottamaton yhtiö, jonka ainoa tarkoitus on omistaa, hoitaa  ja hallinnoida kiinteistöä, sekä vuokrata niitä yleishyödyllisen yhdistyksen käyttöön. Noin 600 osakasta ovat sijoituksillaan auttaneet meitä rahoittamaan kiinteistön hankintaa ja parannustöitä näiden vuosien ajan.

Majatalon Hyvän tahdon osake on hyvä sijoitus

Osakkeen hinta oli aluksi 1000 mk ja on edelleen sama, eli 170 €. Osakeyhtiö on yleishyödyllinen ja voittoa tuottamaton. Mitään osinkoja osakkeista ei jaeta. Ei kukaan ole sijoittanut tähän kiinteistöön ansaitsemismielessä. Meistä kuitenkin tuntuu hyvältä että keksimme rahoitustavan, jonka on antanut tukijoillemme mahdollisuuden olla aidosti osaomistajia paikassa, josta on tullut niin monen varakoti. Se on hyvä sijoitus.

Ystävyyden Majatalo Oy:n yhtiökokous päätti 25.4.2011 korottaa yhtiön osakepääomaa 374.000 euroon. Nyt osakepääoma on lähempänä kiinteistön todellista arvoa. Nyt meillä on tarjolla noin. 2200 osaketta hintaan 170 euroa/osake. Viime vuosina olemme saaneet osakeostojen avulla olemme saaneet tehtyä suuren paloturvallisuusremontin, siirrettyä öljylämmityksestä pellettilämmitykseen, lisättyä lumikaiteet katolle ja korjanneet monia muita pienempiä kiinteistössä olevia haasteita. Tulevina vuosina edessä putki- ja ikkunaremonttia sekä saniteettitilojen parantamista.

Voit pitää sijoitustasi eettisenä hyvän tahdon sijoituksena. Osakkeiden realiarvo tietenkin kasvaa koko ajan. Toivottavasti näet meidän toimintamme mielekkäänä sijoituskohteena.

Näin ostat osakkeita

 1. Maksa osakkeiden määrää vastaavan summan (x  kertaa 170€) Ystävyyden Majatalo Oy:n tilille:
  IBAN: FI50 5441 0320 0022 52 (tähän tilinumeroon VAIN osakeostot, ei mitään muita maksuja!)
  Viite: 4006
  BIC-tunnus: OKOYFIHH (joka tarvitaan ulkomailta maksettaessa).
  (Huomioithan että tämä tilinumero on vain osakeostoja varten, ei kurssi tai majoitusmaksuille.)
 2. Lähetä meille sähköpostiviesti ostostasi osoitteeseen: info@ystavyydenmajatalo.fi. otsikolla ”Osakeosto”
  Lisää sähköpostiin mukaan koko nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ja summan jonka siirsit tilille.
 3. Lähetämme sinulle kauppakirjan muistutukseksi ostoksestasi ja liitämme tietosi osakeluetteloomme.Muistathan että osakkeen ostajan pitää laskea ja maksaa oma-aloitteisesti varainsiirtovero 2kk:n sisällä ostosta JOS veron määrä on yli 10€.  Ystävyyden Majatalo Oy:n osakkeiden kohdalla tuo raja ylittyy jos ostat osakkeita kerralla neljä tai enemmän.

Näin osakeostosi auttaa meitä

Myydyt osakkeet tulevat auttamaan meitä monessa kiinteistöömme liittyvässä projektissa. Niistä tärkeimpiä ovat mm:

 • Päätalon ja lisärakennuksen energiaeristyksen parantaminen.
 • Päätalon käyttöveden putkien uusiminen.
 • Päätalon patteriputkien uusiminen.
 • Päätalon ikkunoiden restaurointi ja osittainen uusiminen.
 • Osa vierashuoneistamme on pintaremontin tarpeessa ja pari uutta vierashuonetta on rakenteilla. Näitä remontteja rahoitamme osittain myös Huonekummi-ohjelmallamme.
 • Märkätilojen restaurointi.
 • Päätalon sokkelin maalaus sekä ulkovalaistuksen parantaminen.
 • Joka kolmas ostamasi osakkeen rahat menevät säästöön jo pitkään haaveilemaamme keittiön uusintaan.

 

Tapahtuma­kalenteriKurssit ja juhlat koko vuodelle

Uhriutumisen kulttuuri
- Valta ja vastuu -
Tutustu ja tilaa majatalon isännän uutuuskirja!