Ystävyyden Majatalo

Tee hyvä sijoitus

Tee hyvä sijoitus Ystävyyden Majatalon Hyvän Tahdon osakkeisiinYstävyyden Majatalo Oy on vuonna -88 perustettu voittoa tuottamaton yhtiö, jonka ainoa tarkoitus on omistaa, hoitaa  ja hallinnoida kiinteistöä, sekä vuokrata niitä yleishyödyllisen yhdistyksen käyttöön. Noin 600 osakasta ovat sijoituksillaan auttaneet meitä rahoittamaan kiinteistön hankintaa ja parannustöitä näiden vuosien ajan.

Majatalon Hyvän tahdon osake on hyvä sijoitus

Osakkeen hinta oli aluksi 1000 mk ja on edelleen sama, eli 170 €. Osakeyhtiö on yleishyödyllinen ja voittoa tuottamaton. Mitään osinkoja osakkeista ei jaeta. Ei kukaan ole sijoittanut tähän kiinteistöön ansaitsemismielessä. Meistä kuitenkin tuntuu hyvältä että keksimme rahoitustavan, jonka on antanut tukijoillemme mahdollisuuden olla aidosti osaomistajia paikassa, josta on tullut niin monen varakoti. Se on hyvä sijoitus.

Tällä hetkellä meillä on myynnissä 20 kappaletta Kohtaaminen RY:n nimissä olevia osakkeita.

Voit pitää sijoitustasi eettisenä hyvän tahdon sijoituksena. Osakkeiden realiarvo tietenkin kasvaa koko ajan. Toivottavasti näet meidän toimintamme mielekkäänä sijoituskohteena.

Näin ostat osakkeita

 1. Maksa osakkeiden määrää vastaavan summan (x  kertaa 170€) Kohtaaminen Ry:n tilille:
  IBAN: FI90 5441 0340 0068 12
  Viite: 4006
  BIC-tunnus: OKOYFIHH (joka tarvitaan ulkomailta maksettaessa).
 2. Lähetä meille sähköpostiviesti ostostasi osoitteeseen: info@ystavyydenmajatalo.fi. otsikolla ”Osakeosto”
  Lisää sähköpostiin mukaan koko nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ja summan jonka siirsit tilille.
 3. Lähetämme sinulle kauppakirjan muistutukseksi ostoksestasi ja liitämme tietosi osakeluetteloomme.
 4. Muistathan että osakkeen ostajan pitää laskea ja maksaa oma-aloitteisesti varainsiirtovero 2kk:n sisällä ostosta JOS veron määrä on yli 10€.  Ystävyyden Majatalo Oy:n osakkeiden kohdalla tuo raja ylittyy jos ostat osakkeita kerralla neljä tai enemmän.

Tapahtuma­kalenteriKurssit ja juhlat koko vuodelle


Lahjoita helposti MobilePayllä

Voit lahjoittaa myös tilisiirrolla, katso tästä.


Mestari Eckhart ja Eckhart Tolle
- Arjen hengellisyyttä etsimässä -Tutustu ja tilaa majatalon isännän uutuuskirja!