Ystävyyden Majatalo

Autollesi saattohoitopaikkaa?

Raili ajoi väsyneenä bussin eteen. Auto meni lunastuskuntoon. Kuski säilyi ehjänä. Viime päivät olemme toimittaneet Majatalon asioita lainakyytien varassa. Parilla tai kolmella tonnilla pitäisi löytää kohtuutilava farmari tukkuostoksiin ja vieraiden kuljettamiseen. Onko sinun autosi jo rakastavaa saattohoitopaikkaa vailla? Tee tarjous jota emme voi vastustaa.

Muuten olemme saaneet paljon hyvä muutoksia aikaan tänä kesänä. Etupiha on tien sulkeuduttua rauhoittunut ja tilalle on pystytetty uusi kohtaamis- ja viihtymisloosi. Rannalle on alettu rakentaa suomen parasta italialaisen pizzauunin ja suomalaisen leivinuunin yhdistelmää. Kaikki asiantuntemus- ja kottikärryapu otetaan kiitollisuudella vastaan.

Oikein hyvää ja kohtaavaa kesän jatkoa sinulle. Tervetuloa käymään mistä tahansa syystä.

-Daniel Nylund

P.S. Mietteitä yhden keskustelun jälkeen:
Kun kahden seurustelevan ihmisen temperamentti, kommunikaatiotapa, sosiaalinen verkosto, yleissivistys, ammatillinen kiinnostus, maailmankatsomus jne. ovat hyvin erilaiset, heidän välilleen voi rakentua uteliaan kiinnostuksen ja kunnioituksen kivistä muurattu holvisilta tai sitten vertaileva kilpailu ja kompleksinen kateus kasaa jokaisesta erilaisuuden kivestä muuria kahden erilaisen maailman väliin.

P.P.S. Mietteitä pitkän prosessin jälkeen:
Kun on onnistunut ehkäisemään uuden Myyrmannin, voi vähäksi aikaa palata omaksi yrmeäksi itsekseen. Tylyimpinä hetkinä unelmoin kiukkuisesta vanhuudesta, jolloin kukaan ei uskalla tulla kepinkantamaa lähemmäksi. Toiveikkaampina hetkinä hourailen mielekkään turhuuden sanelemasta loppurytmistä, jossa saunan lämmittäminen tai iltapalan tekeminen riittäisi päivän hyväksi työksi. Mieluiten tekisin sen Ystävyyden Majatalossa.

Hänen palveluksessa:
Daniel Nylund

Ajankohtaisia uutisia kirjoittelee majatalon isäntä, Daniel Nylund.

Uutisiin hän yleensä valitsee jonkun ajankohtaisen, teologisen tai kaunokirjallisen aiheen ja kietoo ne majatalon sen hetkisiin kuulumisiin.

Pysy mukana tulevista tapahtumista ja kursseista tilaamalla:

Ajankohtaista RSS-syöte

Tapahtuma­kalenteriKurssit ja juhlat koko vuodelle

Uhriutumisen kulttuuri
- Valta ja vastuu -
Tutustu ja tilaa majatalon isännän uutuuskirja!