Ystävyyden Majatalo

Lukemista & kuuntelemista

Alkuvuosina majatalon toimintaa rahoitettiin lähes pääasiallisesti Majatalon isännän kirjoittamilla Ystäväkirjeillä. Vuosien saatossa Daniel on tutkinut monia muitakin aiheita syvemmin ja kirjoitusten joukkoon mahtuu myös muita tekstejä jotka ovat kirjoitettu majatalon toiminnasta inspiroituneena.


Mestari Eckhart ja Eckhart Tolle – Arjen hengellisyyttä etsimässäUutuuskirja tarkastelee kriittisesti Eckhart Tollen opetuksia suhteessa Mestari Eckhartiin, lue lisää ja tilaa.


Fundamentalisteilta pelastettu Raamattu

 

Lue lisää tulossa olevasta kirjasta ja jätä ennakkotilaus tätä kautta.


Pääsiäisluennot

Nyt kun useimpien on pakostakin hidastaa tahtia, voit kerrankin hiljentyä tutustumaan itsellesi vieraaseen tai liiankin tutuksi käyneeseen pääsiäiskertomukseen. Daniel lukee dramatisoimaansa pääsiäisen kertomusta kuunneltavaksi tai/ja katseltavaksi. Luennat ovat historiallisesti yleissivistäviä ja itsetuntemuksellisesti hyödyllisiä niillekin, jotka eivät lähtökohtaisesti ole kiinnostuneita hengellisyydestä tai uskonnosta.


Uhriumisen Kulttuuri – Valta ja Vastuu

Uhriutumisen kulttuuri-kirjaDaniel Nylund kuvaa kulttuurien evoluutiota uhrikulttuurista kunniakulttuuriin ja  arvokkuuskulttuurista uhriutumiskulttuuriin ja miten uhriutuminen on muuttumassa kansojen, sukupuolten, rotujen ja seksuaalisten vähemmistöryhmien valtapeliksi.

Uhriutumiskulttuuri poikii uudenlaista sensuuria, deplatformingia, triggerivaroituksia, mikroagressioita, turvatilavaatimuksia, diagnostisia fobialeimoja ja sen maailma jakautuu vain sorrettuihin ja sortajiin. Nylund analysoi uhriutumiskilpailun syitä ja seurauksia yksityiselämästä kansainväliseen politiikkaan asti ja ennustaa, että näiden ilmiöiden vaikutukset tulevat olemaan paljon suurempia, jos emme osaa ajoissa tunnistaa niitä ja argumentoida niiden kanssa. Siihen tämä kirja antaa eväitä.


TeoBlogi

Image result for adam and godDanielin yli kymmenen vuotta jatkunut työskentely väkivallan, hylkäämisen, uhriuden ja sovinnon tematiikasta purkautuu artikkeli kerrallaan Teoblogiiin.

Se ei ole ihan tavallinen blogi, vaan laaja kirja, jonka sisällysluetteloa voit käydä tutkimassa ja avata artikkeleita kiinnostuksesi mukaan. Se täydentyy joka vuosi uusilla artikkeleilla varsinkin talvikauden aikana.


Danielin aikaisempia kirjoja ja Ystäväkirjeitä

Vuoteen 1999 asti Danielin kirjoituksia lähetettiin eteenpäin tukijoillemme ”Ystäväkirje”-nimikkeellä. Ystäväkirjat ja Ystäväkirjeet palvelivat aikansa. Monesta otettiin 10 000 kappaleen painoksia jotka postitettiin ja jaettiin ilmaiseksi.

Tällä vuosituhannella painatus- ja potsituskustannukset ovat kuitenkin nousseet niin korkeiksi että Daniel siirsi kirjoittamisensa kokonaan nettiin.


Kotkan Sydän

”Nämä sivut kertovat sisäisestä eheytymisestä. Ne kertovat myös siitä, mistä me joudumme eheytymään. Nämä sivut ovat yhden henkilön tekemiä, mutta se ei olisi ollut mahdollista ilman kahden miehen syvää ystävyyttä ja yhteisiä kokemuksia pitkältä ajalta. Näillä sivuilla oleva materiaali on syntynyt oman paranemiseni ja monien muiden paranemisen, kymmenien alan kirjojen opiskelun ja monien asiantuntijoiden kanssa käytyjen keskustelujen ja sähköpostien vaihdon kautta.

Olen nähnyt uskomattomia muutoksia omassa elämässäni ja monien tapaamieni ihmisten elämässä. Olen tavannut miehiä ja naisia, joiden elämässä on ollut raskaita aikoja, tuskaa, pelkoa, riippuvuuksia, väärin kohtelua ja julmuutta. Hämmästyn aina uudelleen, mikä voima hyväksymisellä, rakkaudella, avoimuudella ja irti päästämisellä on. Mikään niistä ei tarvitse virallista muotoa, opetuksia, uskontoa eikä mielipiteitä. Ainoa, mitä tarvitaan, on myötätunto ja turvallinen ympäristö.

Nämä sivut ovat dokumentti suuren muutoksen, hyväksymisen, ja rakkauden löytämisen vuosilta.”

Tapahtuma­kalenteriKurssit ja juhlat koko vuodelle


Lahjoita helposti MobilePayllä

Voit lahjoittaa myös tilisiirrolla, katso tästä.


Mestari Eckhart ja Eckhart Tolle
- Arjen hengellisyyttä etsimässä -Tutustu ja tilaa majatalon isännän uutuuskirja!