Ystävyyden Majatalo

Juhlia ja häitä

Itsellemme vappu, juhannus, elo- ja uudenvuodenjuhla ovat olleet toistuvia tapoja kohdata vanhoja ja uusia ystäviä. Muutamaa yksittäistä perinnettä lukuun ottamatta suurin osa juhla-ajasta on vapaamuotoista seurustelua, spontaania musisointia, keskusteluja, seurapelejä saunontaa ja uimista jne. Autamme mielellämme järjestemään muillekkin juhlia. Lue lisää miten voisimme auttaa sinua juhlistamaan elämää!

Häitä

Eräs pari valitsi kesällä 2009 Ystävyyden Majatalon hääjuhlansa paikaksi. Molemmat sanoivat ensin löytäneensä itsensä Majatalon kursseilla. Sen jälkeen he löysivät toisensa Majatalon juhlissa. Oli ilo järjestää heidän perheilleen ja ystävilleen unohtumattomat juhlat. Mielellään järjestämme sinullekin mahdollisuuden juhlia itseäsi ja tärkeimpiä ihmissuhteitasi Ystävyyden Majatalossa. Lue lisää tilojemme vuokraamisesta

           

 

Juhlaesiintyjiä

Eniten juhlaesiintyjiä meillä on ollut niinä vuosina jolloin melkein kaikki yhteisön jäsenetkin ovat olleet eri alojen taiteilijoita. Heidän ystäväpiiristään löytyy joka juhlaan huikeita monitaiteellisia elämyksiä. Perinne on jatkunut ja moni taiteilija pitää etuoikeutena saada esiintyä rantaterassimme idyllissä poikkeuksellisen lämpimälle yleisölle. Esiintymiset ovat usein kokeellisia improvisatioita ja uusia yhteissoittokoeiluja. Kukin soittaa, laulaa tai esittää juuri niin paljon kuin innoituksestaan käsin haluaa ja jaksaa. Haluatko sinä tuoda lahjasi seuraavan juhlamme ylimääräiseksi hehkuksi? Esiintyvien taiteilijoiden palkkaaminen joka juhlaan ei valittetavasti, tai ehkä onneksi, ole meille ollut mahdollista. Ainoastaan elojuhlan musikalinen anti on mennyt sen verran työn puolelle, että olemme muutaman kerran maksaneet bändin, joka työkseen jaksaa tanssittaa kyläläisiä yötunneille asti. Kiinnostaako sinun bändiäsi sellainen pesti?

 

 

Tapahtuma­kalenteriKurssit ja juhlat koko vuodelle


Lahjoita helposti MobilePayllä

Voit lahjoittaa myös tilisiirrolla, katso tästä.


Mestari Eckhart ja Eckhart Tolle
- Arjen hengellisyyttä etsimässä -Tutustu ja tilaa majatalon isännän uutuuskirja!