Ystävyyden Majatalo

Ajankohtaista toimintaa ja Pikkujoulu

Järvi on jäätynyt. Lähempää asuvat ystävät ovat tervetulleita avantouintiin tiistaisin ja torstaisin klo 18 – 20.oo.
Anne Laineen kahdella tärkeällä kurssilla on vielä tilaa:

12 – 14.11. Mindfulness-viikonloppu. Anne Laine

Hyväksyvä tietoinen läsnäolo (mindfulness) rauhoittaa mielesi ja elimistösi niin, että luonnollinen tasapainotila palautuu ja säilyy. Oppimalla tietoisuustaitoja voit lisätä hyvinvointiasi monin tavoin, parantaa ihmissuhteitasi ja löytää itsestäsi aivan uusia ulottuvuuksia.

Hyväksyvä tietoinen läsnäolo on taito, joka sinulla jo on. Viikonlopun aikana vahvistat tätä taitoa ja otat sen käyttöön jokapäiväisiin tilanteisiin.

Viikonlopun hinta 180 € sisältää kurssin ja täysihoidon. Lisätiedot ja ilmoittautuminen laineanne@gmail.com

20 – 21. 11. Talkoolaisten pikkujoulu.

Kutsumme kaikki täällä koskaan talkoolaisina olleita viettämään pikkujoulujuhlaa kanssamme. Toivon hartaasi että uusi uljas kiviuunimme on siihen mennessä käyttövalmis. Joka tapauksessa herkuttelemme ja seurustelemme, muistelemme menneitä ja suunnittelemme tulevaa. Tottuneina talkoolaisina tuotamme kaikki yhdessä – tavalla taikka toisella.

Toki täällä on vielä mahdollisuus järjestää juhlat, neuvottelu- tai koulutuspäivät, sinunkin työyhteisöllesi. Tai sitten voimme rakentaa näistä kaikista kolmesta elementistä teille sopivan yhdistelmän.

Kohtaavia ja antoisia pikkujouluja toivomme kaikille, siellä taikka täällä.

3.-5.12.2010. Kevyemmin kantamuksin – kutsu elämän yksinkertaistamiseen. Anne Laine

Oletko saanut tarpeeksesi? Tuntuuko elämä ahtaalta? Päätä aloittaa uusi vuosi kevyemmin kantamuksin. Luovu kaikesta ylikuormasta. Kurssilla saat käytännönläheisiä neuvoja elämän kaikkinaiseen keventämiseen.
Minkälaista roinaa elämään voi kertyä ja miten se vaikuttaa sinuun? Miksi ihmiset keräävät roinaa? Miten pääset roinasta eroon ja estät sitä kerääntymästä uudelleen?
Käymme läpi erilaiset roinatyypit, miten ne kertyvät ja miten niistä pääsee eroon. Pääpaino on fyysisen ympäristön käsittelyllä, mutta oman ympäristön siivoaminen turhista tavaroista muuttaa elämääsi kaikilla tasoilla. Sillä on vaikutusta kehoosi, tunteisiisi ja henkisyyteesi.
Hinta 180 € sisältää kurssin ja täysihoidon. Lisätiedot ja ilmoittautuminen laineanne@gmail.com

Älä anna maksuvaikeuksien estää osallistumistasi.

Ajankohtaisia uutisia kirjoittelee majatalon isäntä, Daniel Nylund.

Uutisiin hän yleensä valitsee jonkun ajankohtaisen, teologisen tai kaunokirjallisen aiheen ja kietoo ne majatalon sen hetkisiin kuulumisiin.

Pysy mukana tulevista tapahtumista ja kursseista tilaamalla:

Ajankohtaista RSS-syöte

Tapahtuma­kalenteriKurssit ja juhlat koko vuodelle


Mestari Eckhart ja Eckhart Tolle
- Arjen hengellisyyttä etsimässä -Tutustu ja tilaa majatalon isännän uutuuskirja!