Ystävyyden Majatalo

Postituslistasta

Olemme vihdoinkin päivittäneet postituslistamme uudelle serverille ja uudelle, automaattiselle postituslistaohjelmalle. Vuosien saatossa lista on kasvanut ja vanhentunut ja sen ylläpito on ollut manuaalisesti hyvin hankalaa. Nyt kuitenkin tyttäreni Tiu on tehnyt suuren urakan saadakseen tämänkin järjestelmän takaisin tälle vuosisadalle. Nykyinen järjestelmä poistaa ja liittää halukkaat listalta ja listalle automaattisesti ja nopeasti. Rapatessa on roiskunut. Siksi haluammekin pyytää jo ennalta anteeksi jos olet saanut meiltä sähköpostia vaikka oletkin jo poistunut listoiltamme. Osoitelistan ja serveripäivitysten johdosta joitakin poistumisia ja liittymisiä on saattanut jäädä välistä.

Tähän koko urakkaan on myös liittynyt omien sähköpostiosoitteittemme päivitys. Vanha ja hankalasti muistettava daniel(miukumauku)pppistemajatalpistefi -osoite, joka on vuosia toiminut yhteisenä osoitteenamme, on nyt muuttunut yleiseen info-osoitteeseen jonka näet sivuston alatunnisteesta. Tähän osoitteeseen voi lähettää kaikki huone-, kurssi-, tapahtuma-, ja tapaamisvaraukset. Meille voi myös nyt helpommin lähettää henkilökohtaista postia omiin osoitteisiimme mallia etunimi@ystavyydenmajatalo.fi

Vanhat pp.majatal.fi -osoitteet siirtyvät pikkuhiljaa tämän vuoden aikana vanhainkotiin ja kuopataan toivoittavasti pian.

-Daniel Nylund

Ajankohtaisia uutisia kirjoittelee majatalon isäntä, Daniel Nylund.

Uutisiin hän yleensä valitsee jonkun ajankohtaisen, teologisen tai kaunokirjallisen aiheen ja kietoo ne majatalon sen hetkisiin kuulumisiin.

Pysy mukana tulevista tapahtumista ja kursseista tilaamalla:

Ajankohtaista RSS-syöte

Tapahtuma­kalenteriKurssit ja juhlat koko vuodelle

Uhriutumisen kulttuuri
- Valta ja vastuu -
Tutustu ja tilaa majatalon isännän uutuuskirja!