Ystävyyden Majatalo

Ekspressiivisen taideterapian kurssi: ELÄMÄNPUU

Ajankohta

19. tammikuu 2018 18:00 - 21. tammikuu 2018 15:00

Hinta

Kurssi 118 e + täysihoito 100 e = 218 e

Kurssivetäjä

Ohj. taideterapeutti, hengitysohjaaja Terhi VarjorantaTapahtuma on päättynyt! Tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Elämän voimaa etsimässä – ekspressiivisen taideterapian työpaja
pe-su 19.-21.1.2018 Ystävyyden majatalossa Salon lähellä Kruusilassa 

Aloitamme perjantaina ilta-aterialla klo 18 ja päätämme sunnuntaina iltapäiväkahviin n. klo 15. Tarkempi ajankohta sovitaan osanottajien aikataulujen mukaan.

Minkälainen on sinun elämänpuusi? Miten elämän voima on saanut puussasi virrata? Miten elämän tuulet ovat sinua muokanneet
ELÄMÄN PUU on vahva alkukuva, joka yhdistää meidät kaikkeen, kaikkiin ja kaikkeuteen. Mitä lauluja linnut oksillasi laulavat, mitä tarinoita kertovat?

Tällä kurssilla tutkimme omaa käsitystä itsestämme ja elämänvoimastamme maalaten ja kirjoittaen, hengitellen jahieman liikkuenkin – yksin ja yhdessä toisten kanssa. Mitään taiteellisia taitoja et tarvitse, ne löytyvät sinusta itsestäsi ekspressiivisen taideterapian menetelmien myötä.jokainen osaa, Kaikki on oikein, löytämisen ja vastaanottamisen arvoista.

Majatalon puulämmitteinen sauna lämpiää joka ilta ja avantoonkin pääsee. Majataloon on helppo tulla julkisillakin, sillä talonväki noutaa halukkaat bussipysäkiltä.

Kurssihinta 118 e (sis. alv24%) sisältää kaikki taidetarvikkeet. Mukaan mahtuu 10 h. Lisäksi täysihoito Ystävyyden majatalossa 1-2 h. huoneessa 100 e.
Ohj. taideterapeutti, hengitysohjaaja Terhi Varjoranta

Ilm. 29.12. mennessä sähköpostilla terhi.varjoranta@gmail.com tai puh. 040 8354942 (jätä tekstiviesti tai soittopyyntö, niin otan yhteyttä) Myöhemminkin voi ilmoittautua, jos tilaa on. Mukaan mahtuu 10. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat tiedot.