Ystävyyden Majatalo

Luonnontaiteilijan kesäkurssi

Ajankohta

22. toukokuu 2021 - 23. toukokuu 2021

Hinta

kurssimaksu 120 € (sis.materiaalit) + täysihoito 70 € = 190 €

Kurssivetäjä

Mervi PatalaTapahtuma on päättynyt! Tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Tervetuloa heräämään kesään Luonnontaiteilijan kesäkurssilla Ystävyyden Majatalon rentouttavassa ja luonnonkauniissa ympäristössä. Kurssi alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 16.

Tällä kahden päivän kesäherättelykurssilla ollaan luonnossa kaikilla aisteilla. Luontoa lähestytään niin luonnontuntemuksen kuin taiteen näkökulmasta, mutta ennen kaikkea tavoitellaan läsnäoloa ja luonnossa oleilun kautta saatavaa rentoa oloa ja hyvinvointia. Opetellaan tunnistamaan alkukesän kasveja piirtämällä ja maalaamalla niitä, poimitaan värejä luonnosta maalaukseksi ja kuunnellaan lintujen konserttia. Olemme siis sään salliessa mahdollisimman paljon ulkona, joten varaa mukaasi ulkoiluun soveltuvat varusteet.

Kurssilla käytetään välineinä kenttätyöskentelyyn soveltuvia vesivärejä ja kyniä. Alussa käydään läpi vesivärimaalauksen perusteita, sinun ei siis tarvitse osata mitään, riittää, että haluat tarkkailla luontoa myös kynä tai sivellin kädessä. Kaikki tarvittavat materiaalit sisältyvät kurssin hintaan.

Kurssin kokonaishinta: kurssimaksu 120 € (sis.materiaalit) + täysihoito 70 € = 190 €
Ystävyyden Majatalossa on mahdollisuus majoittua 1-2 hlö huoneissa. Huonevaraukset Ystävyyden Majataloon. Täysihoidon hinta majoittumiselle kyseisellä ajalla on tuo yllämainittu 70€, mutta paikalle on mahdollista tulla rentoutumaan jo perjantaina, jolloin lisämaksua 45 €.

Kurssin ohjaajana toimii kuvataiteilija, ratkaisukeskeisten taideterapeuttisten menetelmien ohjaaja sekä biologian ja maantieteen opettaja Mervi Patala.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset (14.5. mennessä): mervi.patala@gmail.com tai 044 5302092