Ystävyyden Majatalo

Elojuhla tältä kesältä on peruttu

Rakkaat kyläläiset, mökkiläiset ja naapurit,
Olemme kovin pahoillamme ja melkein anteeksi pyyteleviä, mutta meidän oli pakko miettiä resurssiemme riittävyyttä. Nyt tuntui siltä, että emme vain jaksa järjestää juhlia tänä vuonna. Emme kuitenkaan luovuta. Ensi vuonna Meijerirakennus täyttää 90v ja Ystävyyden Majatalo 30v. Silloin juhlimme oikein kunnolla. Talomme ja työmme toiminnasta voit lukea täältä kotisivuilta ja Faceseinältä.

Muutama toivomus

Onko teillä tai jollakin sukulaisellanne valokuvia meijerin ajoilta?
Aikomuksemme on pitää talon historiaa esillä vähän isommin kuin vain muutamalla Vinhasen Matilta saadun valokuvan avulla. Meijerin aikainen esineistö tietenkin olisi vielä hienompi juttu.

Olemme perustaneet FaceBookiin kyläläisille tarkoitetun oman infosivun.
Se löytyy nimellä Kruusilan Koti Kylä. Tervetuloa liittymään, jakamaan infoa tapahtumista ja muistoja menneistä. Itse ajattelimme siellä infota esimerkiksi milloin meiltä saa tuoretta leipää, tai milloin järjestämme jotain pientä tapahtumaa vain kyläläisille.

Ottakaa meihin yhteyttä, jos teillä on ideoita tai aloitteita paikalliselle toiminnalle, jolle voimme tarjota tilaa tai muuta apua. Vaikka asiakaskuntamme tulee pääasiassa kauempaa haluamme silti olla lähiystävällinen palvelupiste myös teille.

Olemme 30v voineet ylpeillä saunojillemme, että löylyt ovat sitten kyläläisten tarjoamia. Kiitos kaikista polttopuulahjoituksista. Edelleen voimme noutaa erilaista jämäpuuta, purkaa latoja, karsia metsää jne. Sellainen työskentely tekee vain hyvää täällä asuville toipujille.

Kiitos kaikille hyvästä naapuruudesta. On ollut ilo ja kunnia vuosien aikana tutustua kylän historiaan ja ihmisiin. Toivottavasti voimme elää naapuruuttamme sellaisella tavalla, että seuraaville sukupolville riittää monia hyviä ja rohkaisevia tarinoita kerrottavaksi.

Hyvää loppukesää toivottaen: Daniel & Soile ja uusi toimarimme Teja

Ajankohtaisia uutisia kirjoittelee majatalon isäntä, Daniel Nylund.

Uutisiin hän yleensä valitsee jonkun ajankohtaisen, teologisen tai kaunokirjallisen aiheen ja kietoo ne majatalon sen hetkisiin kuulumisiin.

Pysy mukana tulevista tapahtumista ja kursseista tilaamalla:

Ajankohtaista RSS-syöte

Tapahtuma­kalenteriKurssit ja juhlat koko vuodelle

Uhriutumisen kulttuuri
- Valta ja vastuu -
Tutustu ja tilaa majatalon isännän uutuuskirja!