Ystävyyden Majatalo

Työpaikkailmoitus: Toiminnanjohtaja Ystävyyden Majataloon

Ilmoituksen hakuaika on päättynyt! Kiitos kaikille kiinnostuneille joita oli kiitettävä määrä. Keskitymme lähiviikkoina nyt hallituksen kanssa haastatteluihin ja jännittäviin tulevaisuudensuunnitelmiin.

—————————————–

Pienet teot ja syvät hetket, kohtaamiset ja pitkät retket.

Etsitkö mahdollisuutta elää yhteisössä ja tehdä mielekästä työtä toisten hyväksi? Ystävyyden Majatalo on jo kohta 30 vuotta toiminut toipumisyhteisönä sekä kurssi-, juhla- ja lomapaikkana Salon maaseudulla. Toiminnasta vastaava yleishyödyllinen Kohtaaminen ry hakee käytäntöä rakastavaa ja ihmisiä sietävää yhteisöeläjää organisoimaan arkea ja maalaamaan taivaanrantaa kanssamme. (Taustatarinaa tälle haulle löydät edellisestä tiedotteestamme.)

Ensisijaisesti vastaat monipuolisen työmme arjen sujuvuudesta. Johtajana vastuullasi on pääasiassa organisoida talon talkootyöt sekä varmistaa asiakaspalvelun sujuvuus. Hoidat myös taloutta, rahoitusta ja viranomaissuhteita samalla, kun toimit vähän joka paikan höylänä. Mitä et osaa, me opetamme ja mitä me emme osaa, sinä googletat.

Unelmiemme toimari

Olet realistinen idealisti, joka omalla toiminnallasi parannat maailmaa. Kohtaat pettymykset ja epäonnistumiset oppimismahdollisuuksina ja annat muille tilaa samaan. Olet sisäistänyt yhdistyksen säännöt ja haluat olla kunnioittavassa dialogissa hyvin erilaisista taustoista tulevien ihmisten kanssa. Pysyt ristiriitatilanteissa läsnä, huolehdit rajoistasi ja työskentelet tiimissä. Kehtaat pyytää apua, kun sitä tarvitset ja viitsit auttaa kun sitä pyydetään. Tykkäät siitä, että paperit ovat järjestyksessä, vaikka pää olisikin välillä vähän pyörällä.

Nuoruus ja nöyryys luetaan eduksesi, jos ne tulevat samassa paketissa. Mikään ikä, sukupuoli, sosiaaliluokka, puoluejäsenyys tai planetaarinen alkuperä ei ole rasite, kunhan siitä ei ole haittaa. Kokemus järjestötyöstä, rahoituksen hankkimisesta, taloushallinnosta, kirjan- ja hauskanpidosta on suotavaa. Kaiken osaajat ja tietäjät tai armeijan upseerit ja korteista ennustajat älkööt vaivautuko.

Ehkä mietit miten toiminnanjohtaja mahtuu saman katon alle yhdistyksen perustajan ja yhteisön johtajan Danielin kanssa. Daniel ei kuitenkaan ole juurikaan kiinnostunut käytännön johtamisesta tai hallinnosta, vaan haluaa huolehtia yhteisön yleisestä hyvinvoinnista ja suurista suuntaviivoista yhdessä yhdistyksen hallituksen kanssa. Käytännössä hän keskittyy enemmän ihmisten kohtaamiseen, eri aiheista kirjoittamiseen, ruokahuoltoon ja Suomen parhaiden leipien leipomiseen. Saat Danielilta, Soilelta (Yhteisöhoidon ohjaaja), Tiulta (Kiinteistöhoitaja, tuleva ex-toimari) ja koko hallitukselta kaiken sen tuen ja toiminnallisen vapauden, jota tarvitset toiminnanjohtajana kukoistamiseen.

Unelmiesi toimi?

Luontaisetuina on tarjolla oma järvenranta-asunto ja sauna luksusterassilla, paljon hyvää seuraa, suoraa puhetta ja kiemuraisia lenkkipolkuja, kuntosali, työpuhelin, ilmainen Hesari, Pirkka ja muutakin lukemista vähintään 20 vuodeksi, soudettava vene, työnnettävä kärry, hidas auto, nopea nettiyhteys ja ruokaa melkein joka päivä. Luontaishaittoihin puolestaan kuuluvat kuolemattomuudestaan epävarma talon isäntä, saaliitaan sisään kantava kissa, vaihtelevan pituiset sähkökatkot, itsetuhoinen pellettimyyrä ja pitkä matka nakkikioskille.

Työ ei ole aina hauskaa, mutta melkein kaikki muu on, ja sitä kaikkea muuta kyllä riittää. Työaika vaihtelee, mutta vastuu pysyy. Lomat ovat pakollisia, eikä niistä sakoteta. Ennen kaikkea sinulla on mahdollisuus kuulua palvelevaan yhteisöön, osallistua sen kehitykseen, johtaa sen työtä ja jättää kosketus tuhansien ihmisten elämään. Tätä olemme tehneet jo kohta neljäkymmentä vuotta pienellä palkalla ja suurella sydämellä. Siitä mahdollisuudesta olemme kiitollisia ja siihen kutsumme myös sinut osalliseksi. Tuleeko siitä sinulle loppuelämän kutsumus vai hurmaavan pikantti lisä CV:hen? Sen näkee sitten aikanaan.

Innostuitko? Lähetä meille suunnilleen itsesi näköinen työhakemus osoitteeseen info@ystavyydenmajatalo.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.4.2017. Samasta osoitteesta voi kysyä myös lisätietoja tarvittaessa. Laita hakemuksen otsikoksi “Toimari”. Pyrimme täyttämään tehtävän alkukesään mennessä.

Terveisin,
Kohtaaminen ry:n hallitus,
Paul, Daniel, Alex ja Jonas

Ajankohtaisia uutisia kirjoittelee majatalon isäntä, Daniel Nylund.

Uutisiin hän yleensä valitsee jonkun ajankohtaisen, teologisen tai kaunokirjallisen aiheen ja kietoo ne majatalon sen hetkisiin kuulumisiin.

Pysy mukana tulevista tapahtumista ja kursseista tilaamalla:

Ajankohtaista RSS-syöte

Tapahtuma­kalenteriKurssit ja juhlat koko vuodelle


Mestari Eckhart ja Eckhart Tolle
- Arjen hengellisyyttä etsimässä -Tutustu ja tilaa majatalon isännän uutuuskirja!