Ystävyyden Majatalo

Sisäisen orvon viisaus – kokemuksellinen hiljaisuuden retriitti

Ajankohta

14. joulukuu 2018 - 16. joulukuu 2018

Hinta

260 e

Kurssivetäjä

Erikoislääkäri, terapeutti, mentori, Simo KuurneTapahtuma on päättynyt! Tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Elämämme kehitystila ja uusiutuminen ovat keskeisellä tavalla yhteydessä läsnäoloomme sekä siihen, miten aistimme, koemme ja tulkitsemme ulkoista ja sisäistä maailmaa. Usein emme tiedosta arkisia käytäntöjämme, niitä määrittäviä sisäisiä onnenohjelmia, puhumattakaan ytimessämme odottavasta universaalista ja rakkaudellisesta ykseydestä. Ihmislajina elämämme, myös kaikki solumme uusiutuvat syntymän, toimivuuden, luopumisen ja kuoleman jaksoina luontaisesti elävään tilaan oma aikaisesti etsiytyen.

Kokemuksellisessa hiljaisuuden retriitissä rakennamme yhdessä syvän luottamuksen tilan havahtua läsnä olevaksi oman toiminnan, tunteiden ja sielullisen ytimemme yhteytenä. Antaudumme hiljaisuuden hyväksyvään viisauteen – uudestaan ja uudestaan.

Retriitti käynnistyy perjantaina klo 17 ja etenee hiljaisuus- ja ryhmäjaksoina sunnuntain lounaaseen asti. Ryhmäkoko 8 – 12 ihmistä.

Retriitin hinta on 260 euroa (täysihoito 110e, omat vuodevaatteet mukaan). Laskutus paikan päällä (joustavat maksutavat).

Retriitin taustalla on juuri ilmestynyt kirja:
Kaisa Kuurne ja Simo Kuurne: Sisäisen orvon viisaus – kuinka löydän kotiin (Basam Books, 2018)

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: simo.kuurne@kasvutahto.fi, 0400434706

Olet lämpimästi tervetullut itseksesi, ystävän tai kumppanin kanssa!

 

Tapahtuma­kalenteriKurssit ja juhlat koko vuodelle