Ystävyyden Majatalo

Omatoimiretriitti – Tervetuloa hengähtämään!

Ajankohta

16. maaliskuu 2021 - 21. maaliskuu 2021

Hinta

20 e / 50 eTapahtuma on päättynyt! Tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Tarvitsetko aikaa pysähtyä? Tule meille viettämään omatoimista retriittiä. Samaan aikaan on yhteistyökumppanimme Nirodhan online-retriitti, jolle voit myös halutessasi osallistua. Voit myös sopia tämän ajankohdan ulkopuolisen ajan tulla meille vetäytymään ja lepäämään tai tekemään omia projektejasi.

Suosittelemme retriitille tulevia ottamaan mukaan ulkona puuhasteluun sopivat vaatteet, villasukat, helposti puettavat kengät, omat lakanat ja saunomiskamppeet. Kannattaa myös ottaa mukaan illaksi omia eväitä. Meiltä saa kasvisruokailijoillekin sopivan aamiaisen ja lounaan, mutta illasta usein ihmiset haluavat vielä vähän haukata jotain omaa iltapalaa. Meillä on vierasjääkaapit ja keittiötä saa käyttää kokkailuun :)

Toivomme retriittiläisten pitävän turvaväliä toisiinsa retriitin ajan, käyttävän maskia julkisissa kulkuneuvoissa ja jäävän kotiin, mikäl

i heillä ilmenee flunssan oireita tai ovat altistuneet korona-virukselle.

Jos haluat osallistua samaan aikaan järjestettävälle nirodhan online-retriitille, suosittelen ilmoittautumaan lisäksi myös suoraan heille: http://nirodha.fi

Hinnasta:
Jos retriittiläinen tekee meille 2 tuntia päivässä talkoota/työmeditaatiota, niin hän voisi maksaa 20 e/pvä ja ilman talkootyötä 50 e/pvä.

Samaan aikaan meille voi tulla myös muuten majoittumaan :)