Ystävyyden Majatalo

Koko talo: Venetsialaiset – Tervetuloa juhlimaan!

Ajankohta

26. elokuu 2022 - 28. elokuu 2022 Tapahtuma on päättynyt! Tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Veden, tulen, valon ja majatalon ystävien juhla.

Tule viettämään unohtumaton kesän päätös ystävällisessä seurassa, luontoidyllin keskellä. Ujoa tutustumista, spontaania vuorovaikutusta ja mahdollisesti ihan oikeaa kohtaamista.

Ilmottaudu mukaan

Osallistu tunnelman luomiseen – ilmottaudu talkooavuksi

Viikonlopun täysihoitomaksu menee talon työn tukemiseen. Mukavan kokoinen talkooporukka mahdollistaa sen että kaikille on juuri sopivasti pientä tekemistä ja aikaa riittää naatiskeluunkin. Yleisemmät tehtävät vaihtelevat saunan lämmityksestä, vihannesten pilkkomiseen ja keittiö/tiskivuoroihin. Muista ilmoittaa talkoohalustasi ilmoittautumisen yhteydessä. Kaikki apu otetaan kesänlämpimällä kiitollisuudella vastaan <3

Miten pärjään melkein ohjelmattomissa juhlissa?

Kulje eri paikoissa ja ota yhteyttä uusiin ihmisiin. Ujoa tutustumista, spontaania vuorovaikutusta ja mahdollisesti ihan oikeaa kohtaamista.

Kaikenlainen musikaalinen oma-aloitteisuus on tervetullut. Juhlajuomia ei tarvitse ujostella, kunhan pysyt oikeasti kohtaamiskelpoisena. Isäntä ja talonväki varaa oikeuden lähettää liian humalaiset omaan huoneeseensa. Emme halua häiritsevää sekoilua alkoholin kanssa. Alkoholia toivomme nautittavan vasta klo 18.oo jälkeen.

Simmareita voi käyttää saunassa, jos ujostuttaa. Muista lisätä puita kohtuudella kiukaan alle. Käytäthän lämmintä vettä säästeliäästi, niin että sitä riittää muillekin. Koko ranta ei ole varattu saunavuorolaisille. Laiturilla ja terassilla seurustellaan, mahdollisesti musisoidaan ja paistetaan makkaraa ja tanssitaan koko illan ja yön.

Pidä kiinni ruoka-ajoista ja vältä turhia keittiökäyntejä. Juhlasi on onnistunein jos itse huolehdit tarpeistasi pyytämällä, mitä haluat ja toivot ja antamalla mitä haluat ja uskallat.

Aikataulu

Perjantai

18.00 Illallinen ja tervetuliaispuhe

SAUNAT
21-22 Naisten sauna
22-23 Miesten sauna
23 -> Sekasauna

Lauantai

10.00 Aamiainen
14.00 Keittolounas
19.00 Terassi-illallinen

SAUNAT
20-21 Simmarisauna
21-22 Naisten sauna
22-23 Miesten sauna
23 -> Sekasauna

Sunnuntai

10.00 Aamiainen
14.00 Lounas ja rääppijäiset

Ilmoittautuminen

Pystymme tarjoamaan laktoositonta sekä ovo-lakto-kasvisruokaa. Jos olet vegaani tai sinulle on pitkä lista ruoka-aineallergioita pyydämme tuomaan omat eväät. Maksukin on silloin viikonlopusta halvempi. Toimimme lähes täysin talkoovoimin ja resursseja monimutkaisten ruoka-aineallergioiden huomioonottamiseen ei ole.

Tulethan koko viikonlopuksi. Ilmoittauduthan ajoissa!  Kerro halukkuudestasi osallistua talkooporukkaan mukaan. Sen avulla pääsee hyvin mukaan talon toimintaan, tutustumaan muihinkin talkoolaisiin ja talonväkeen sekä auttaa juhlien rennon hengen luomisessa. Jos tulee hyvä porukka kokoon niin hommia ei ole paljon, 1-2 jotain pikkuvuoroa auttamassa joko keittiössä tai siivouksessa – aikaa juhlimiseen ja löröilyyn riittää hyvin. Talkootoiminta mahdollistaa sen että viikonlopun täysihoitohinta pysyy alhaalla. Juhla on myös tapamme yrittää paikata koronan aiheuttamia taloudellisia vahinkoja toiminnallemme.

Meillä on muutamia eläinhuoneita, joten karvaisemmat juhlijat ovat myös tervetulleita. Eläinhuoneita on kuitenkin rajallisesti, joten karvakavereista kannattaa olla yhteydessä ajoissa.

Huonemajoitus 150 € / hlö / vkl (eli pe-su sis. ALV).
Hintaan kuuluu siis täysihoito, majoitus ja sauna. Majoitus tapahtuu 2 -4 hengen huoneissa.

Teltta / Trailerimajoitus 70 € / hlö / vkl.
Laita talon pihalle teltta pystyyn tai tule omalla karavaanilla.

Ryhmämajoitus 70 € / hlö / vkl.
Majoitus on ryhmähuoneen lattialla patjalla. Ryhmähuoneessa voi olla mitä vain 1-12 hengen väliltä muita nukkujia. Huoneen saa pimennettyä ja se on kooltaan about 72m2.