Ystävyyden Majatalo

Juhannus – Tervetuloa juhlimaan!

Ajankohta

24. kesäkuu 2022 - 26. kesäkuu 2022 Tapahtuma on päättynyt! Tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Tule viettämään unohtumaton juhannus ystävällisessä seurassa, luontoidyllin keskellä. Osalle juhannus kuuluu tänne ja toisille juhannus täällä on pehmeä tapa tutustua paikkaan ja uusiin ihmisiin. Ujoa tutustumista, spontaania vuorovaikutusta ja mahdollisesti ihan oikeaa kohtaamista. Juhannusjuhlamme on ihana perhejuhla, johon vuosittain osallistuu noin 100 juhlijaa.

Paikalle tulevien muusikoiden improvisoimaa musiikkia, laulua ja tanssia (ota soittimesi mukaan), mahdollisuus yhdessäoloon, saunomiseen, vapaaseen seurusteluun ja hauskanpitoon. Laiturinuotion ympärillä ja rantaterassillamme käydään syviäkin keskusteluja.

Tule nyt, jos et ole koskaan aiemmin käynyt.

Ilmoittaudu mukaan

 

Osallistu juhlatunnelman luomiseen – ilmottaudu talkooavuksi

Juhannuksen viikonlopun täysihoitomaksu ollaan voitu pitää alhaisena talkoohengen avulla. Mukavan kokoinen talkooporukka mahdollistaa sen että kaikille on juuri sopivasti pientä tekemistä ja aikaa riittää naatiskeluunkin. Yleisemmät tehtävät vaihtelevat saunan lämmityksestä, vihannesten pilkkomiseen ja keittiö/tiskivuoroihin. Muista ilmoittaa talkoohalustasi ilmoittautumisen yhteydessä. Kaikki apu otetaan kesänlämpimällä kiitollisuudella vastaan <3

Ohjelma

Perjantai

18.00 Lipunnosto. Tervetuloa.
19.00 –> saunavuorot
20.00 – 21.30 Illallinen rantaterassilla

Tutustumisen aikaa. Kulje eri paikoissa ja ota yhteyttä uusiin ihmisiin. Ujoa tutustumista, spontaania vuorovaikutusta ja mahdollisesti ihan oikeaa kohtaamista.

Kaikenlainen musikaalinen oma-aloitteisuus on tervetullut. Juhlajuomia ei tarvitse ujostella, kunhan pysyt oikeasti kohtaamiskelpoisena. Isäntä ja talonväki varaa oikeuden lähettää liian humalaiset omaan huoneeseensa. Emme halua häiritsevää sekoilua alkoholin kanssa. Alkoholia toivomme nautittavan vasta klo 18.oo jälkeen.

Simmareita voi käyttää saunassa, jos ujostuttaa. Muista lisätä puita kiukaan alle. Käytäthän lämmintä vettä säästeliäästi, niin että sitä riittää muillekin. Koko ranta ei ole varattu saunavuorolaisille. Laiturilla ja terassilla seurustellaan, mahdollisesti musisoidaan ja paistetaan makkaraa ja tanssitaan koko illan ja yön.

Pidä kiinni ruoka-ajoista ja vältä turhia keittiökäyntejä. Juhannusjuhlasi on onnistunein jos itse huolehdit tarpeistasi pyytämällä, mitä haluat ja toivot ja antamalla mitä haluat ja uskallat.

Lauantai

09.00 – 11.00 Aamupala
12 -> Saunavuoroja lapsiperheille
14.00 – 15.00 Lounas
15.30 – 17.00 Danielin pitämä keskustelu
20.00 – 22.00 Illallinen
19.00 –> saunavuorot

Seurustelu, grillaaminen ja tanssiminen jatkuu. Toisena iltana on yleensä spontaanimpaa toimintaa kun on vähän ehditty päästä tutuiksi.

Sunnuntai

09.00 – 11.00 Aamupala
13.00 – 14.00 Lounas
14.30 – 15.30 Danielin johdanto ja viikonlopun kokoava loppukeskustelu.
15.30 Lipunlasku ja jäähyväiskahvi.
20.00 –> Rääppiäiset niille, jotka jäävät vielä maanantaiksi.

Ilmoittaudu mukaan

 

Pystymme tarjoamaan gluteenitonta ja laktoositonta sekä ovo-lakto-kasvisruokaa. Jos olet vegaani tai sinulla on pitkä lista ruoka-aineallergioita pyydämme tuomaan omat eväät. Maksukin on silloin viikonlopusta halvempi. Toimimme lähes täysin talkoovoimin ja resursseja monimutkaisten ruoka-aineallergioiden huomioonottamiseen ei ole. Voimme kuitenkin lähettää sähköpostitse tiedon ruokien sisältämistä allergeeneista.

Kerrothan myös mahdollisesta halukkuudestasi osallistua talkooporukkaan mukaan. Talkoisiin osallistuminen ei vaikuta hintaan mitenkään, mutta sen avulla pääsee hyvin mukaan talon toimintaan, tutustumaan muihinkin talkoolaisiin ja talonväkeen sekä auttaa juhlien rennon hengen luomisessa. Jos tulee hyvä porukka kokoon niin hommia ei ole paljon, 1-2 pikkuvuoroa auttamassa joko keittiössä tai siivouksessa – aikaa juhlimiseen ja löröilyyn riittää hyvin. Talkootoiminta mahdollistaa sen että viikonlopun täysihoitohinta pysyy alhaalla :)

Meillä on muutamia eläinhuoneita, joten karvaisemmat juhlijat ovat myös tervetulleita. Eläinhuoneita on kuitenkin rajallisesti, joten karvakavereista kannattaa olla yhteydessä ajoissa.

Huonemajoitus 150 € / hlö / vkl (eli pe-su sis. ALV).
Hintaan kuuluu siis täysihoito, majoitus ja sauna. Majoitus tapahtuu 2 -4 hengen huoneissa.

Teltta / Trailerimajoitus 70 € / hlö / vkl.
Laita talon pihalle teltta pystyyn tai tule omalla karavaanilla.

Ryhmämajoitus 70 € / hlö / vkl.
Majoitus on ryhmähuoneen lattialla patjalla. Ryhmähuoneessa voi olla mitä vain 1-12 hengen väliltä muita nukkujia. Huoneen saa pimennettyä ja se on kooltaan about 72m2. Majoitukseen kuuluu, että omat kamat saataisiin sivuun lauantain keskustelutuokiota varten. Otathan ryhmähuoneeseen omat lakanat mukaan.