Ystävyyden Majatalo

Juhannus – Tervetuloa juhlimaan!

Ajankohta

21. kesäkuu 2019 18:00 - 23. kesäkuu 2019 14:00

Hinta

130Tapahtuma on päättynyt! Tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Tule viettämään unohtumaton juhannus ystävällisessä seurassa, luontoidyllin keskellä. Osalle juhannus kuuluu tänne ja toisille juhannus täällä on pehmeä tapa tutustua paikkaan ja uusiin ihmisiin. Ujoa tutustumista, spontaania vuorovaikutusta ja mahdollisesti ihan oikeaa kohtaamista. Juhannusjuhlamme on ihana perhejuhla, johon vuosittain osallistuu noin 100 juhlijaa.

Paikalle tulevien muusikoiden improvisoimaa musiikkia, laulua ja tanssia (ota soittimesi mukaan), mahdollisuus yhdessäoloon, saunomiseen, vapaaseen seurusteluun ja hauskanpitoon. Laiturinuotion ympärillä ja rantaterassillamme käydään syviäkin keskusteluja.

Tule nyt, jos et ole koskaan aiemmin käynyt.

Tänä juhannuksena meillä on erikoisuutena Danielin kirjan Uhriutumisen kulttuuri ja vastuu julkaisutilaisuus ja keskustelupaneeli. Kirjaa voi myös halutessaan ostaa juhannuksena majatalosta.

Osallistu juhlatunnelman luomiseen – ilmottaudu talkooavuksi

Juhannuksen viikonlopun täysihoitomaksu ollaan voitu pitää alhaisena talkoohengen avulla. Mukavan kokoinen talkooporukka mahdollistaa sen että kaikille on juuri sopivasti pientä tekemistä ja aikaa riittää naatiskeluunkin. Yleisemmät tehtävät vaihtelevat saunan lämmityksestä, vihannesten pilkkomiseen ja keittiö/tiskivuoroihin. Muista ilmoittaa talkoohalustasi ilmoittautumisen yhteydessä. Kaikki apu otetaan kesänlämpimällä kiitollisuudella vastaan <3

Ohjelma

Perjantai

18.00 Lipunnosto. Tervetuloa.
19.00 – 21.00 Naisten saunavuoro
20.00 – 21.30 Illallinen: Majellaa rantaterassilla
21.00 – 23.00 Miesten saunavuoro
23.00 – ??.?? Sekasauna

Tutustumisen aikaa. Kulje eri paikoissa ja ota yhteyttä uusiin ihmisiin. Ujoa tutustumista, spontaania vuorovaikutusta ja mahdollisesti ihan oikeaa kohtaamista.

Kaikenlainen musikaalinen oma-aloitteisuus on tervetullut. Juhlajuomia ei tarvitse ujostella, kunhan pysyt oikeasti kohtaamiskelpoisena. Isäntä ja talonväki varaa oikeuden lähettää liian humalaiset omaan huoneeseensa. Emme halua häiritsevää sekoilua alkoholin kanssa. Alkoholia toivomme nautittavan vasta klo 18.oo jälkeen.

Simmareita voi käyttää saunassa, jos ujostuttaa. Muista lisätä puita kiukaan alle. Käytäthän lämmintä vettä säästeliäästi, niin että sitä riittää muillekin. Koko ranta ei ole varattu saunavuorolaisille. Laiturilla ja terassilla seurustellaan, mahdollisesti musisoidaan ja paistetaan makkaraa ja tanssitaan koko illan ja yön.

Pidä kiinni ruoka-ajoista ja vältä turhia keittiökäyntejä. Juhannusjuhlasi on onnistunein jos itse huolehdit tarpeistasi pyytämällä, mitä haluat ja toivot ja antamalla mitä haluat ja uskallat.

Lauantai

09.00 – 11.00 Aamupala
13.00 – 14.30 ”Jesus against slut-shaming” keskustelua uhriutumisesta Danielin uuden kirjan Uhriutumisen kulttuuri ja vastuu pohjalta
15.00 – 16.00 Lounas: Uudet perunat, silliä, lihapullia, falafelpullia ja munakastike. Talon leipää. Jälkiruuaksi marjapiirakkaa ja vanilijakastiketta.
20.00 – 22.00 Illallinen: Majaria rantaterassilla
19.00 – 21.00 Miesten saunavuoro
21.00 – 23.00 Naisten saunavuoro
23.00 – 00.00 Sekasauna

Seurustelu, grillaaminen ja tanssiminen jatkuu. Toisena iltana on yleensä spontaanimpaa toimintaa kun on vähän ehditty päästä tutuiksi.

Sunnuntai

09.00 – 11.00 Aamupala
13.00 – 14.00 Lounas: Kesäkeittoa, talon leipää. Jälkiruuaksi keksejä ja kahvia.
14.30 – 15.30 Danielin johdanto ja viikonlopun kokoava loppukeskustelu.
15.30 Lipunlasku ja jäähyväiskahvi.
20.00 – ??.?? Rääppiäiset niille, jotka jäävät vielä maanantaiksi.

Ilmoittautuminen

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä ruokarajoituksistasi. Pystymme tarjoamaan gluteenitonta ja laktoositonta sekä ovo-lakto-kasvisruokaa. Jos olet vegaani tai sinulle on pitkä lista ruoka-aineallergioita pyydämme tuomaan omat eväät. Maksukin on silloin viikonlopusta halvempi. Toimimme lähes täysin talkoovoimin ja resursseja monimutkaisten ruoka-aineallergioiden huomioonottamiseen ei ole.

Kerrothan myös tuletko koko viikonlopuksi vai vaan yhdeksi vuorokaudeksi sekä mahdollisesta halukkuudestasi osallistua talkooporukkaan mukaan. Talkoisiin osallistuminen ei vaikuta hintaan mitenkään, mutta sen avulla pääsee hyvin mukaan talon toimintaan, tutustumaan muihinkin talkoolaisiin ja talonväkeen sekä auttaa juhlien rennon hengen luomisessa. Jos tulee hyvä porukka kokoon niin hommia ei ole paljon, 1-2 jotain pikkuvuoroa auttamassa joko keittiössä tai siivouksessa – aikaa juhlimiseen ja löröilyyn riittää hyvin. Talkootoiminta mahdollistaa sen että viikonlopun täysihoitohinta pysyy alhaalla :)

Meillä on muutamia eläinhuoneita, joten karvaisemmat juhlijat ovat myös tervetulleita. Eläinhuoneita on kuietnkin rajallisesti, joten karvakavereista kannattaa olla yhteydessä ajoissa.

Huonemajoitus 130 € / hlö / vkl (eli pe-su sis. ALV). Hintaan kuuluu siis täysihoito, majoitus ja sauna. Majoitus tapahtuu 2 -4 hengen huoneissa.

Teltta / Trailerimajoitus 60 € / hlö / vkl. Laita talon pihalle teltta pystyyn tai tule omalla karavaanilla.

Ryhmämajoitus 60 € / hlö / vkl. Majoitus on ryhmähuoneen lattialla patjalla. Ryhmähuoneessa voi olla mitä vain 1-12 hengen väliltä muita nukkujia. Huoneen saa pimennettyä ja se on kooltaan about 72m2. Majoitukseen kuuluu, että omat kamat saataisiin sivuun lauantaina 13:30 alkavaan keskustelutuokiota varten.

Alle 7-15 vuotiaat lapset puoleen hintaan, siitä nuoremmat ilmaiseksi.

Jos tulet vain yhdeksi vuorokaudeksi on hinta puolet yllämainituista.

Tapahtuma­kalenteriKurssit ja juhlat koko vuodelle

Meneillään

Tulossa