Ystävyyden Majatalo

Saapumisohjeet

Autolla

Laita navigaattoriin osoite Kalkkilantie 74, Salo.

Olemme 110-tien ja Turku-Helsinki moottoritien varrella.

110-tietä ajetaan 96 km Helsingistä ja 75 km Turusta päin. Tiellä majatalon kyltit joiden jälkeen käännytään Kruusilan-risteyksestä pienemmälle kylätielle. Sitä ajetaan noin 700m jonka jälkeen talo näkyy vasemmalla.

Moottoritieltä Kruusila – Rekijoki -liittymästä (17) käännös Kruusilaan päin. Pienempää kylätietä (Kalkkilantie) ajetaan noin 400m minkä jälkeen talo näkyy oikealla.

Julkisilla

Vainion liikenne

Klikkaa kuvaa suuremmaksi niin näet missä kohtaan bussipysäkit sijaitsevat vanhan turuntien varrella.

Ensisijaisesti taloon kannattaa saapua bussilla. Vainion liikenne alkoi 1.9.2017 tarjota Helsinki-Turku välillä kulkevaa linjaa, joka pysähtyy myös Kruusilan pysäkillä, Vanhan Turuntien varrella (110). Pysäkiltä on talolle n. 600m kävelymatka. Liput ovat mitä tahansa väliltä 5-18€ riippuen minkälaisen alennuksen löydätte matkahuollon sivuilta.

Tarkista hinnat ja reitti välillä Helsinki-Kruusila-Turku suoraan matkahuollon sivuiltaIlmoitathan meille etukäteen sähköpostitse millä bussilla olet tulossa niin osaamme odottaa sinua!

Huom.! Kalkkilantietä ei ole valaistu, joten matkalle Kruusilan pysäkiltä Majataloon kannattaa ottaa mukaan heijastin ja taskulamppu, jos saavut pimeän aikaan :)

Muut bussit

Muilla busseilla (esim. Pohjolan Liikenne) voi päästä esimerkiksi Muurlaan tai Suomusjärven liittymään. Bussipysäkiltä hakeminen kuuluu talon tapoihin kunhan ilmoitat meille hyvissä ajoin joko soittamalla tai sähköpostitse millä bussilla olet tulossa! Autamme bussipysäkiltä hakemisessa resurssien mukaan.

Juna

Juna on myös vaihtoehto, vaikkakin taloa lähin juna-asema on Salossa, joka on noin 20 minuutin ajomatkan päässä.  Suosittelemme mielummin bussiliikenteen käyttöä, se on talolle huomattavasti helpompi haku, varsinkin kiireisimpinä aikoina. Salosta hakemisesta pyydämme kymmenen euron kuljetusmaksun.

Juna – noin 10-30€ suuntaansa, riippuen hiukan heiluvista hinnoista.
Aikataulut Helsinki – Salo – Turku

 

Toivomme, että noudatatte voimassaolevia turvallisuussuosituksia julkisilla matkustaessanne.