Käännöksiä

Käännöksiä

Robert Burney

Sam Vaknin

Irene Matiatos

Philip St. Romain

Daniel Miller

Robert Burney Robert Burney on opettaja, läheisriippuvuus- ja suruterapeutti sekä kirjailija. Olen suomentamassa hänen kirjoituksiaan kahdesta aiheesta:
Romanttiset suhteet - On tärkeä nähdä miksi me koemme epäonnistuvamme romanttisissa suhteissa - nähdä se niin hyvin että voimme antaa itsellemme anteeksi.
Sisäisen lapsen paraneminen - Lapsuuden emotionaalisista haavoista ja läheisriippuvuudesta paraneminen.

Sam Vaknin Tohtori Sam Vaknin on yksi maailman johtavista narsismin tutkijoista ja tuntijoista. Hänen aineistonsa taustalla on satojen narsistien ja tuhansien heidän perheenjäsentensä kokemuksia. Olen saanut luvan suomentaa hänen laajaa työtään, ja yritän valikoida siitä osia, jotka helpottavat narsistin kanssa elävien ihmisten elämää - toivottavasti myös narsistien.

Irene Matiatos Tohtori Irene Matiatos on psykologi ja terapeutti, ja hän on erikoistunut yksilö- ja perheterapiaan seuraavilla alueilla:
  • Viha ja perheväkivalta (uhrin ja väärinkäyttäjän näkökulmasta)
  • Addiktiot ja läheisriippuvuus
  • PSTD, DID & trauma (seksuaalinen, emotionaalinen ja fyysinen väärinkohtelu)
  • syömishäiriöt
  • paniikki, levottomuus ja masennus
  • persoonallisuushäiriöt


Philip St. Romain Philip St Romainilla on pitkä kokemus addiktioiden kanssa työskentelystä. Hänellä on 28 vuoden kokemus seminaarien, työpajojen, opetusten ja ryhmien järjestämisestä. Hän on kirjoittanut lukuisia kirjoja ja artikkeleita ihmisenä kasvaisesta ja hengellisyydestä. Hän johtaa Shalom Place nimistä hengellistä työtä ja kehittää nettisivuja.

Daniel Miller Kuulen...
Ukkosen jyrinän maan päällä
Kansakunnan itkun
Ihmisten kyyneleet
Särkyneet unelmat tuulessa
Ukkosen jyrinän maan päällä.

Käännöstekstien käyttö ilman kirjoittajan lupaa kielletty.