Robert Burney - sisäisen lapsen paraneminen

Sivua ei l√∂ydy - Ystävyyden Majatalo
Ystävyyden Majatalo

Kääk 404! Onpas noloa....

Etsimäsi sivu on joko siirtynyt, poistettu tai kirjoitit sen osoitteen vahingossa väärin. Ei syytä huoleen! Olemme lähes satavarmoja että löydät etsimäsi tiedon käyttämällä oikeassa yläreunassa olevaa hakupalkkia.

On sinulla myös muitakin vaihtoehtoja:

  • 1. Voit siirty√§ takaisin Etusivulle ja jatkaa sielt√§.
  • 2. Voit ottaa kupin kahvia ja k√§yd√§ tarkistamassa l√∂ytyisik√∂ Tapahtumakalenteristamme sinulle mit√§√§n mielenkiintoista.
  • 3. Tai sitten voit ottaa yhden tuijotuskilpailun lepakon kanssa. Me ly√∂mme vetoa lepakon puolesta. Kerro miten k√§vi kun tulet k√§ym√§√§n.
Sivua ei l√∂ydy - Ystävyyden Majatalo
Ystävyyden Majatalo

Kääk 404! Onpas noloa....

Etsimäsi sivu on joko siirtynyt, poistettu tai kirjoitit sen osoitteen vahingossa väärin. Ei syytä huoleen! Olemme lähes satavarmoja että löydät etsimäsi tiedon käyttämällä oikeassa yläreunassa olevaa hakupalkkia.

On sinulla myös muitakin vaihtoehtoja:

  • 1. Voit siirty√§ takaisin Etusivulle ja jatkaa sielt√§.
  • 2. Voit ottaa kupin kahvia ja k√§yd√§ tarkistamassa l√∂ytyisik√∂ Tapahtumakalenteristamme sinulle mit√§√§n mielenkiintoista.
  • 3. Tai sitten voit ottaa yhden tuijotuskilpailun lepakon kanssa. Me ly√∂mme vetoa lepakon puolesta. Kerro miten k√§vi kun tulet k√§ym√§√§n.

Sisäisen lapsen paraneminen = tie vapauteen, rauhaan ja voimaan - sisällysluettelo

"Parantamalla sisäisen lapsemme ja suremalla ne haavat, joita olemme kärsineet, me voimme muuttaa käyttäytymismallimme ja selkiyttää emotionaalisen prosessimme. Me voimme päästää surumme vapaaksi, jolloin se vie mukanaan sisällämme olevista tunnevarastoista niihin kätketyn raivon, häpeän, kauhun ja tuskan."

"Rikkinäisten sydäntemme, emotionaalisten haavojemme, sotkeutuneen mielemme ja alitajuisten uskomustemme takia läheisriippuvuuden sairaus saa meidät hylkäämään itsemme. Se saa aikaan itsemme hylkäämisen, oman sisäisen lapsemme hylkäämisen - ja kuitenkin juuri tuo sisäinen lapsi on meidän ovemme kanavaan, joka johtaa Itsemme luokse.

Se, joka petti meitä eniten, joka hylkäsi meidät ja vahingoitti meitä eniten, olimme me itse. Juuri näin läheisriippuvuudeksi kutsuttu puolustusmekanismi toimii. Läheisriippuvuuden taisteluhuuto on "Minä näytän sinulle - rökitän itseni.""

"Meidän on pelastettava, hoivattava ja Rakastettava sisäisiä lapsiamme - ja ESTETTÄVÄ heitä kontrolloimasta elämäämme. ESTETTÄVÄ heitä ajamasta bussiamme! Lasten ei tule ajaa, eikä heidän oleteta olevan hallitsijoita.

Eikä heitä tule myöskään vahingoittaa eikä hylätä. Me olemme toimineet väärinpäin. Me hylkäsimme sisäiset lapsemme ja kohtelimme heitä kaltoin. Lukitsimme heidät sisällemme pimeään paikkaan. Ja samalla annoimme lasten ajaa bussia - annoimme lasten haavojen sanella elämäämme."

"Meidän on tarpeen löytää se lapsi, joka me kerran olimme, ja kunnioittaa häntä, jotta voisimme Rakastaa sitä ihmistä, joka me nyt olemme. Ja ainoa keino tehdä se on ottaa vastaan tuon lapsen kokemukset, kunnioittaa tuon lapsen tunteita ja päästää pois se emotionaalinen tuskaenergia, jota me vielä kannamme mukanamme."

(Tämän väriset lainaukset ovat Robert Burneyn kirjasta Codependence: The Dance of Wounded Souls)

Tällä sivulla on luettelo ja lainauksia niistä Joy2MeU sivuista, jotka käsittelevät sisäisen lapsen paranemista.

Sisäisen lapsen paraneminen - tie vapauteen, rauhaan ja voimaan
Eheytyminen ja emotionaalinen tasapaino sisäisten rajojen kautta

Näillä sivuilla kuvattu lähestymistapa sisäiseen paranemiseen on syntynyt oman paranemiseni 18 vuoden aikana ja 12 vuotta kestäneen terapiaurani aikana. Minua on johdatettu kehittämään sellainen sisäisen paranemisen malli, joka sisältää vahvan, elämää muuttavan tavan yhdistää Rakkaus, hengellinen Totuus ja älyllinen tietämys terveestä käyttäytymisestä ihmisen emotionaaliseen kokemukseen elämästä - tässä on ohje, jonka mukaan yksilöt voivat muuttaa perussuhtautumisensa itseensä ja elämään.

Työni perustuu lujasti kahdentoista askeleen paranemisohjelmiin ja emotionaaliseen suruterapiaan. Olen erikoistunut opettamaan ihmisille, kuinka vahvistua ja saada sisäisiä rajoja, jotta he voisivat oppia rentoutumaan ja nauttimaan elämästä samalla kun he paranevat. Se, mikä tekee tästä menetelmästä niin innovatiivisen ja tehokkaan, on ainutlaatuinen yhdistelmä sisäisistä rajoista ja Rakastavasta uskosta.

Uskomukseni on, että me olemme hengellisiä olentoja inhimillisessä muodossa, ja että avain paranemiseen (ja emotionaalisen kokemuksemme eheytymiseen), on havahtua täysin hengellisyyteemme emotionaalisen rehellisyyden, surutyöskentelyn ja sisäisen lapsen kohtaamisen kautta. Ei ole tarpeen olla samaa mieltä minun kanssani näillä sivuilla jakamistani hengellisistä uskomuksista - eikä kirjassani - jotta voisit muuttaa kokemuksesi elämästä helpommaksi, rakastavammaksi ja nautittavammaksi kokemukseksi. "Hengellisyys" on mielestäni sana, joka kuvastaa yksilön suhdetta elämään - ja kuka tahansa, riippumatta hengellistä uskomuksista tai niiden puutteesta (kunhan ei ole täysin umpimielinen), voi hyötyä tästä työskentelystä.

Se haavoitetuksi tuleminen, jonka täytyy parantua, on seurausta siitä, että me olemme kasvaneet häpeään perustuvassa, emotionaalisesti epärehellisessä, hengellisesti vihamielisessä ympäristössä sellaisten vanhempien keskellä, jotka ovat kasvaneet häpeään perustuvassa, emotionaalisesti epärehellisessä, hengellisesti vihamielisessä ympäristössä. Sairaus, joka vaivaa meitä, on sukupolvien vaiva tässä yhteiskunnassa, jonka me olemme perineet sellaisenaan. Vanhempamme eivät tienneet, kuinka olla emotionaalisesti rehellisiä, tai miten todella rakastaa itseään. Niinpä ei ollut mitään keinoa, jolla me olisimme voineet oppia nämä asiat heiltä.

Meidän suhteemme itseemme muodostui varhaisessa lapsuudessa ja sen jälkeen me rakensimme omaa suhdettamme itseemme tälle perustalle. Me olemme eläneet elämäämme reagoiden varhaisessa lapsuudessa saamiimme haavoihin - ja puolustusmekanismeihin, jotka egomme muodosti niiden emotionaalisten haavojen ja vahingollisten opetusten takia, jotka syntyivät siitä, että me kasvoimme huonosti toimivassa yhteiskunnassa, jossa roolimallimme olivat haavoitettuja läheisriippuvia. Eläminen vanhoihin haavoihin reagoimalla on vahingollista - se ei toimi eikä auta meitä löytämään onnea eikä täyttymystä elämässämme.

Näillä sivuilla kuvattu lähestymistapa toimii. Se toimii auttamalla yksilöä oppimaan rentoutumaan ja nauttimaan elämästä sen jokaisessa hetkessä. Se toimii, koska se tuo mukanaan haavojen parantamisen sisältäpäin - se keskittyy meidän ydinsuhteeseemme itsemme kanssa. Kun yksilö alkaa rakastaa, hoitaa ja kunnioittaa itseään syvällä sisällään, kaikki ulkopuolella muuttuu. Paranemisen ulkoiset merkit, kuten rajojen asettaminen, elämän ja muiden ihmisten näkeminen selvemmin, kontrolloimisesta ja sen seurauksena syntyvästä huolehtimisesta irti päästäminen, uhrin asemasta vapautuminen, jne., alkavat tulla automaattisiksi ja intuitiivisiksi.

On mahdollista kokea tunteet ilman, että olisimme niiden uhreja tai että tekisimme toisista niiden uhreja. On mahdollista muuttaa ajattelutapasi niin, että mielesi ei ole enää pahin vihollisesi. On mahdollista tulla vahvaksi tekemään elämän valintoja ja samaan aikaan päästää irti kontrolloimisen yrittämisestä. Elämä voi olla jännittävä ja nautittava seikkailu, jos lakkaat reagoimasta siihen lapsuutesi emotionaalisista haavoista ja asenteista käsin. ~ Robert Burney toukokuussa 2002

Päivitys helmikuussa 2004

Helmikuussa 2004 kootessani uudelleen joitakin aiemmin julkaisemiani artikkeleita, löysin uudelleen jotakin, josta pidin hyvin paljon - artikkeleita sisäisen lapsen paranemisesta, joita olin kirjoittanut vuosina 2000 ja 2001. Päätin lisätä ne tähän sivustoon ja järjestää sen uudelleen. Tämä sivu kuvaa nyt toivottavasti mahdollisimman yksinkertaisesti kehittämäni sisäisen lapsen paranemisen ja eheytymisen prosessin. Tässä on kehys ja näkökulmia, jotka voivat auttaa sinua näkemään selkeämmin ja objektiivisemmin, niin että kykenet puuttumaan sisäiseen prosessiisi, muuttamaan vahingolliset ajatuskaavasi ja hellästi parantamaan emotionaaliset haavasi. Voit oppia ohjaamaan sisäistä prosessiasi rakkaudella sen sijaan, että yrittäisit muuttaa käyttäytymistäsi syyttämisen, tuomitsemisen ja pelon kautta. Läheisriippuvuus ruokkii itseään häpeällä, syyttämisellä ja pelolla sekä vahvistaa niitä - ja ainoa tie murtautua näistä itseään ruokkivista, tuhoisista ja loputtomista sykleistä on itsemme Rakastamisen oppiminen.

Rakastaminen on verbi - sen on tultava käytäntöön sen sijaan, että vain pohtisimme sitä älyllisesti. Et voi oppia rakastamaan itseäsi - ja tulla kykeneväksi terveempiin suhteisiin - tekemättä jotakin muuttaaksesi suhdettasi itseesi ja elämään enemmän Rakkauden kanssa sopusointuiseksi. Tämä työtapa sisäisen lapsen paranemiseksi on tehokas ja toimiva, ja voit sen kautta oppia: olemaan Rakastavampi itseäsi kohtaan; vapautumaan menneisyydestä; löytämään sisäistä rauhaa ja seesteisyyttä; löytämään vastuusi itsesi uudelleen luomisessa, niin että kykenet olemaan positiivinen rakentaja negatiivisen sijaan (olemaan paras ystäväsi eikä pahin vihollisesi); alkamaan rentoutua ja olemaan läsnä elämäsi hetkissä tavalla, joka tekee elämästä tasapainoisemman ja nautittavamman kokemuksen. Suosittelen. ~ Robert - helmikuun 29, 2004

Robert Burneyn toimiva lähestymistapa emotionaaliseen paranemiseen, eheytymiseen & henkilökohtaisen voiman löytämiseen sisäisten rajojen, sisäisen lapsen paranemisen & surutyöskentelyn avulla

Prosessi / emotionaalinen paraneminen / sisäinen lapsi / eheytyminen:

Sisäisen lapsen paraneminen - miten aloittaa? - Sisäisen lapsen parantamistyöskentely alkaa sillä, että tulemme enemmän tietoisiksi lapsuutemme ja aikuisuutemme välisistä syyn ja seurauksen suhteista. "Meidän on tiedostettava, kohotettava tietoisuuttamme. Luotava tietoisuuteemme uusi taso, joka sallii meidän havainnoida itseämme."

Sisäisen lapsen paraneminen - miksi? - Sisäisen lapsen paraneminen on avain koko maailmamme paranemiseen, eikä jotakin muotipsykologiaa. "Vasta viime aikoina yhteiskuntamme on edes myöntänyt, että lapsen väärinkohtelu on rikos eikä vanhemman oikeus. Ajatus terveestä vanhemmuudesta taitona, joka voidaan oppia, on yhteiskunnassamme hyvin uusi."

Itsemme rakastamisen oppiminen - Sisäisen lapsen paraneminen / Läheisriippuvuudesta toipuminen - Ensimmäinen kolmesta Robertin artikkelista, jotka käsittelevät sisäisen lapsen paranemisen viitekehystä. Tämä käsittelee irti päästämisen tärkeyttä. "Meidän on päästettävä irti haavoittuneesta itsestämme, jotta sallisimme rakastavan itsemme ohjata meitä."

Haavoitetun sisäisen lapsemme rakastaminen - Toinen tämän sarjan artikkeli - niiden sisäisen lapsen haavojen parantamisen tärkeydestä, jotka estävät meitä rakastamasta itseämme. "Sen kieltäminen, että sillä, mitä tapahtui lapsuudessamme, ei olisi merkitystä elämäämme aikuisena, ei ole ainoastaan vahingollista, vaan myös naurettavaa."

Tunteiden kokeminen - Viimeinen tämän sarjan artikkeli, joka käsittelee sisäisen lapsen paranemista ja keskittyy emotionaaliseen työskentelyyn. "Surutyön tekeminen on hirmuisen kauheaa. Minusta tuntui siltä, että jos joskus todella ottaisin oman tuskani vastaan, päätyisin vain itkemään kumiseen huoneeseen loppuelämäkseni. Että jos joskus omistaisin raivoni, kulkisin vain pitkin katuja ihmisiä ammuskellen."

Rakastamisen voiman löytäminen - Tämä artikkeli käsittelee irti päästämistä avaimena oman tietoisuutemme laajentamiseen. "Löytämällä tietoisuudessamme irti päästämisen - hiljaisen tarkkailijan - me voimme alkaa käyttää harkintaa sekä sisäisessä että ulkoisessa prosessissamme."

Suru, rakkaus & läheisyyden pelko - Robertin ensimmäinen kokemus surutyöstä. "Raskain huokauksin, kyynelten virratessa poskillani ja rään roikkuessa nenästäni, sain ensimmäisen kokemukseni syvän surun työstämisestä. Silloin en vielä tiennyt paranemisprosessista mitään - tiesin vain, että jotenkin tuo haavoitettu pikkupoika oli vielä elossa sisälläni."

Läheisyyden pelko - läheisriippuvuuden haavoitettu sydän - artikkeli läheisyyden pelon syntymisestä. "Me pelkäämme läheisyyttä, koska pelkäämme hylätyksi, petetyksi ja lyödyksi tulemista. Me pelkäämme siksi, että haavoituimme varhaisessa lapsuudessa - koimme itsemme vanhempiemme emotionaalisesti hylkäämiksi, lyömiksi ja pettämiksi, koska hekin olivat haavoitettuja."

Vahingollisten puolustusmekanismien korjaaminen - Läheisriippuvuus on emotionaalinen ja käyttäytymiseen perustuva puolustusjärjestelmä, jonka egomme omaksui lapsuudessamme, jotta selviäisimme hengissä. "Jos olet koskaan ihmetellyt, miksi on niin paljon helpompaa kokea hengellistä yhteyttä luontoon tai eläimiin, tässä on vastauksesi. Ihmiset haavoittivat meitä lapsuudessamme. Ihmiset ovat niitä, joita vastaan egomme kehitti puolustusjärjestelmänsä."

Sisäiset rajat - avain emotionaaliseen tasapainoon - Sisäisten rajojen rakentamisen käsite on korvaamaton ja vapauttava näkökulma eheytymiseen ja paranemiseen. "Nyt, katsoessani taaksepäin, voin nähdä, että sisäiset rajat olivat avain alusta alkaen. Sisäisiä rajoja voitaisiin kuvata myös itsekurina, oman vastuumme omistamisena tai kasvamisena. Ne ovat välttämättömiä, jotta mitään todellista kasvua tapahtuisi."

Tietoiset sisäiset rajat - Eheytyminen, oman voimamme löytäminen ja itsemme rakastaminen sisäisten rajojen avulla. "Rakkaudelliset sisäiset rajat voivat sallia meidän löytää eheytymistä ja tasapainoa ihmissuhteissamme ja elämänkokemuksissamme."

Sisäisen lapsen paranemisen emotionaalinen viitekehys - Sisäisen lapsen paranemisen viitekehys on sellainen näkökulma omaan sisäiseen prosessiimme, joka auttaa meitä omistamaan kaikki osat itsestämme, niin että voimme estää menneisyyttämme sanelemasta ja määrittelemästä elämäämme. "Tämä työskentely on ehjäksi, kokonaiseksi, kypsäksi ja toimivaksi aikuiseksi tulemista siinä, miten me elämme elämäämme ja reagoimme toisiin ihmisiin ja elämäntilanteisiin. Ainoa keino, jolla me voimme tulla kokonaiseksi, on kaikkien osiemme vastaan ottaminen."

Sisäinen tietoisuus - sisäinen väestölaskenta - On elintärkeää oppia näkemään oma sisäinen prosessimme, jotta pystyisimme lopettamaan sisällissodan, joka johtuu siitä, että eri osat itseämme reagoivat ristiriitaisin tavoin. "Kun reagoimme vahvasti johonkin ulkoiseen ärsykkeeseen - toisiin ihmisiin tai elämäntapahtumiin - on tärkeä osata erottaa toisistaan sisäisen lapsemme reaktio ja aikuisemme reaktio."

Sisäinen eheys - Sisäisen eheyden löytämisestä sisäisen lapsen paranemisen kautta. "Halu kuolla, olla pois täältä, on sisäisen emotionaalisen maisemani kaikkein voimakkain, kaikkein tutuin tunne."

Sisäinen eheys - 5 vuotta myöhemmin - 5 vuotta myöhemmin kirjoitettu jatko artikkelille Sisäinen eheys. "Sisäisen lapsen eheytymisen kautta tuo negatiivinen tunne on kadonnut. Se on ihme."

Sisäisen lapsen paranemisen keinoja - Näkökantoja, työkaluja ja keinoja sisäisen lapsen paranemiseen. "Sisäinen lapsi on se, joka kokee kauhua, vihaa ja toivottomuutta, ei aikuinen."

Rajojen asettaminen sisäisille lapsille - Rajojen asettaminen sisäisille lapsillemme - haavoitetuille sisäisille lapsillemme - on tärkeää, jotta voisimme muuttaa käyttäytymismallejamme, lakata sabotoimasta itseämme, ja löytää tasapainoa elämäämme. "Tänään minulla on valta valita, miten reagoin sisäiseen prosessiini. Tänään voin päästää irti tulevaisuudesta ja menneisyydestä, mikä antaa minulle vapauden olla onnellinen ja iloinen aika monina tämän päivän hetkinä."

Sisäiset lapset, jotka tarvitsevat rajoja - Emotionaalisten haavojen ilmenemismuotoja sisäisissä lapsissamme. "Sisällämme oleva Aikuinen voi asettaa rajat Kriittiselle Vanhemmalle, lopettaa syyllistämisen ja tuomitsemisen, ja sitten rakastaen asettaa rajoja niille osille itsessämme, jotka reagoivat, niin että voimme löytää tasapainoa nykyhetkessä."

Turvapaikan trauma ~ muistot ja emotionaalinen rehellisyys - Lapset kokevat turvapaikan trauman kasvaessaan vahingollisesti toimivassa perheessä - ja paranemisessa on tärkeää löytää emotionaalinen rehellisyys muistojamme kohtaan. "On tavallista, että useimmilla meistä, jotka alamme työskennellä sisäisen lapsen paranemisen parissa, on vain vähän muistoja. Olemme viettäneet niin monia vuosia tarkoituksella välttäen taaksepäin katsomista."

Tavallisia emotionaalisia puolustusmekanismeja - Artikkeli kertoo joistakin tavallisista keinoista, joilla ihmiset oppivat ottamaan etäisyyttä tunteisiinsa. "Yksi monille tuttu keino vastustaa tunteita on kolmannessa persoonassa puhuminen silloin kun tarkoitamme omia tunteitamme. "Sellainenhan satuttaa jokaista" ei ole henkilökohtainen ilmaisu eikä kuljeta henkilökohtaisen puheen voimaa. "Se satutti minua" on henkilökohtainen ilmaisu, jonka avulla me omistamme tunteemme."

Positiiviset mielikuvat - Positiiviset mielikuvat ovat tärkeä työkalu oppiessamme rakastamaan itseämme, heräämään hengellisesti ja paranemaan läheisriippuvuudesta. "Lähetän rakkautta peloilleni. Pelot ovat minussa olevia paikkoja, jotka odottavat rakkauttani."

Positiiivisia mielikuvia, osa 2 - Positiiviset mielikuvat ovat vastavoima niille negatiivisille mielikuville, joita kriittisen vanhemman ääni ja läheisriippuvuus synnyttävät. "Jos me todella uskoisimme positiiviset mielikuvamme, meidän ei tarvitsisi sanoa niitä. Meidän on sanottava niitä eniten silloin, kun me uskomme niihin kaikkein vähiten - kun tunnemme olomme kaikkein kurjimmaksi."

Läheisriippuvuudesta paraneminen - Yhteenveto monista sisäistä lasta käsittelevistä artikkeleista. "Elämä on prosessi - matka. Olemalla valmiita parantamaan sisäistä lastamme me voimme oppia olemaan läsnä matkallamme sen eri vaiheissa - ja saamme kyvyn rentoutua ja nauttia ainakin joistakin sen vaiheista."

Suremisen prosessi - EI VIELÄ KÄÄNNETTY - Näkökantoja, työkaluja ja všlineitš surutyöskentelyyn. "Jotta voisimme työskennellä sisäisen lapsemme kanssa, meidän on oltava valmiita surutyöhön."

Sureminen - esimerkkejä surutyön prosessin toiminnasta. "Masennus- ja levottomuushäiriöt, ympäristön aikaansaamat häiriöt ja stressin jälkitilana syntyneet häiriöt, itsensä vahingoittaminen ja pakkomielteisyys, syöpä ja Alzheimerin tauti ovat joitakin seurauksia vahingollisista yrityksistämme kontrolloida tunteitamme."

Sarja sisäisen lapsen paranemisprosessista - emotionaalisen tasapainon löytäminen:

Osa 1 - Kokemus, voima, toivo ja toimiminen - EI VIELÄ KÄÄNNETTY - Tämän sarjan ensimmäisessä artikkelissa Robert kirjoittaa siitä, miksi hän jakaa paranemisprosessiaan muille, ja siitä erosta, joka on paranemisen olennaisen työkalun - itsemme toimimaan pakottamisen - ja vahingollisen käyttäytymisen - lopputuloksen pakottamisen yrittämisen - välillä. "Hyvin tärkeä osa elämäni tasapainon löytämisessä - oman itseni ja suhtautumiseni muihin näkemään oppimisessa - oli sen ymmärtäminen, että kaikki tässä paranemisessa liittyy vain minuun itseeni ja omaan kasvuuni. Minun oli päästävä irti siitä läheisriippuvasta uskomuksesta, että tein jotakin sinulle - tai että sinä teit jotakin minulle."

Osa 2 - hengellinen eheytyminen - EI VIELÄ KÄÄNNETTY - Tämä artikkeli määrittelee hengellisyyden sanana, joka kuvaa asennoitumistamme elämään. "Minun henkilökohtaiset uskomukseni ovat yksi hengellisyyden muoto. Se ei todellakaan ole ainoa oikea."

Osa 3 - pelon läpi - EI VIELÄ KÄÄNNETTY - On tärkeää muuttaa suhtautumisemme omiin tunteisiimme - erityisesti pelkoon. "Vihastun todella kovasti, kun kuulen jonkun vanhan AA-laisen sanovan "Pelko on uskon puuttumista". Tämä ei pidä paikkaansa. Jos emme pelkäisi, me emme tarvitsisi uskoa."

Osa 4 - tasapainon tanssi - EI VIELÄ KÄÄNNETTY - Joukko lainauksia eri verkkosivuilta emotionaalisen tasapainon saavuttamisesta. "Toivon, että nämä otteet omasta prosessistani ja siitä, miten käytän näitä työkaluja omassa elämässäni, auttavat sinua näkemään, miten voit käyttää niitä omassasi."

Osa 5 - Prosessin prosessointi - EI VIELÄ KÄÄNNETTY - Artikkeli sisäisten rajojen tärkeydestä emotionaalisen tasapainon löytämisessä paranemisen aikana. "Kun alamme saada mentaalisia rajoja ja rajoja mentaalisen ja emotionaalisen välillä, me voimme alkaa saada myös emotionaalisia rajoja. Voimme alkaa löytää kierteidemme perussyitä ja emotionaalisten haavojemme syitä."

Osa 6 - Prosessointi 2 - EI VIELÄ KÄÄNNETTY - Tällä sivulla on lainauksia, jotka voivat antaa lisää syvyyttä tähän artikkelisarjaan. "Kun ihmiset kysyvät minulta, miten selvitä harmaista alueista - kuten: Onko tämä rajojen asettamista vai kontrollointia? Onko tämä läheisriippuvuutta vai välittämistä? Onko tämä minun tahtoni vai seuraanko Jumalan johdatusta? - vastaan heille Tyyneysrukouksen lyhyellä versiolla."

Terapeutin tai sielunhoitajan valitseminen järkevästi - EI VIELÄ KÄÄNNETTY - näkökulmia ja mielipiteitä avun hakemiseen paranemisen aikana. "Kukaan muu kuin terapeutti ei ole yhtä hyvä tyrkkäämään asiasi sinulle takaisin niin, että kaikki näyttää olevan vain sinun syytäsi."

Copyright Robert Burney. Translated by permission.