Ystävyyden Majatalo

Taitelijaelämää

Ajankohta

26. huhtikuu 2019 - 28. huhtikuu 2019

Hinta

250e + 135e

Kurssivetäjä

työnohjaaja, psyko- ja sosiodraamaohjaaja, MuT Tuomas HannikainenTapahtuma on päättynyt! Tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Taiteilijan ammattia leimaa poikkeuksellisen suuri henkilökohtaisuus. Työssään taitelija ammentaa omasta elämänkokemuksestaan. Taitelijan tärkein työväline on taitelija itse. Työvälineettään kannattaa aika-ajoin huoltaa ja katsastaa.

Jokainen taiteilijaura sisältää alun ja lopun. Niiden väliin mahtuu ylä- ja alamäkiä, risteyksiä ja umpikujia. Joskus elämä pakottaa muutokseen, vaikka olisi halunnut jatkaa entiseen malliin. Toisinaan kaipaa muutosta, mutta vanha ei vielä ole kypsä väistymään. Joskus voi mennä niin lujaa, että pelottaa. Joskus on hyvä ottaa tukea jo tasamaalla. Kriiseiltä ja käännekohdilta ei välty kukaan.

Taiteilijuuden edellyttämän herkkyyden ja kokonaisvaltaisuuden vuoksi, muutoskohdat voivat lamauttaa toimintakyvyn. Myös muuttumattomuus saattaa kasvaa ongelmaksi. Yksityiselämän ja ammatillisen julkisuuskuvan ristiaallokossa ei aina ole helppo luovia.

Virtaava prosessi on taiteilijan keskeinen voimavara. Muutoksen mullassa muhii uuden itu. Saranakohdista aukeaa ovi uuteen luovuuteen.

Tervetuloa taitelijoille suunnattuun ryhmään, joka kokoontuu Ystävyyden Majatalossa keväällä 2019. Työskentelyssä hyödynnetään toiminnallisia menetelmiä.

Ryhmän ohjaajana toimii työnohjaaja, psyko- ja sosiodraamaohjaaja, MuT Tuomas Hannikainen. Hänellä on takanaan 30 vuoden kansainvälinen ura kapellimestarina, muusikkona ja kouluttajana. Lisäksi hän työskennellyt noin 20 ajan teatteri- ja elokuvataiteen parissa muusikkona, ohjaajana, näyttelijänä, käsikirjoittajana ja dramaturgina.

Lisätiedot: hannikainentuomas@gmail.com

>> Ilmoittautumiset

Tapahtuma­kalenteriKurssit ja juhlat koko vuodelle