Ystävyyden Majatalo

Sovinto -ryhmähuone: Kuvataideterapiakurssi Tuija Varjoranta

Ajankohta

3. joulukuu 2021 - 5. joulukuu 2021

MIELENMATKA MAALATEN JA RENTOUTUEN -kurssi  pe-su 3.-5.12.2021

Ystävyyden Majatalossa, Salon Kruusilassa. Kurssi alkaa pe klo 18.00.

Joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna, toisen adventin aikaan, neljä viikkoa ennen joulua, on hyvä antaa aikaa myös itselleen, ennen kuin joulun kiireet alkavat. Olet lämpimästi tervetullut mukaan etsimään värin ja valon voimaa pimeän syksyn keskellä.

Teemme erilaisia yksinkertaisia ohjattuja värimaalaus-, rentoutus- ja aistiharjoituksia kauniin luonnon keskellä. Monimuotoinen värimaailma koskettaa meitä sekä sisäisesti, että ulkoisesti. Aistimme avautuvat ja läsnäolomme voimistuu.

Tärkeämpää kuin valmis maalaus on se, mitä sinussa maalaamisen aikana tapahtuu. Et tarvitse mitään taiteellisia taitoja, oma luovuutesi löytyy sinusta itsestäsi.

Käytämme niin sanottua märkämaalaustekniikkaa ja korkealaatuisia orgaanisia vesivärejä. Paikan päältä löytyvät siis niin maalaustarvikkeet kuin myös rentoutuspatjat. Ohjaajina toimivat Tuija Varjoranta, taideterapeutti ja taidemaalari, sekä Pirjo Hutchings, rentoutusohjaaja.

Kurssin hinta on 185€ sisältää alv 24%, sekä kurssiin liittyvät tarvikkeet.

Ilmoittautumiset ja tarkemmat tiedustelut tuijavarjoranta@gmail.com tai tekstiviestillä 0404136575. Pienituloiset eläkeläiset ja työttömät voivat sopia maksuaikataulusta tai tiedustella alennettua hintaa, rajattu määrä kurssia kohden.

Ystävyyden Majatalossa on mahdollisuus majoittua 1-2 hlö huoneissa. Huone- ym. varaukset Ystävyyden Majataloon.

Täysihoidon hinta majoittumiselle kyseiselle ajalle on yhteensä 140€. Paikalle pääsee helposti myös linja-autolla, omalle autolle löytyy myös oma maksuton parkkipaikka.

Tutustu Ystävyyden Majatalon kotisivuihin https://ystavyydenmajatalo.fi

Katso alla oleva video