Ystävyyden Majatalo

Sovinto-ryhmähuone: Kuvataidekurssi

Ajankohta

29. lokakuu 2021 - 31. lokakuu 2021 Tapahtuma on päättynyt! Tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.
MIELENMATKA MAALATEN JA RENTOUTUEN, 29.-31.10.2021, Ystävyyden Majatalossa, Salon Kruusilassa.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan etsimään värin ja valon voimaa pimeän syksyn keskellä Ystävyyden Majatalossa Salon Kruusilassa järjestettävälle MIELENMATKA MAALATEN JA RENTOUTUEN -kurssille  pe-su 29.-31.10.2021. Alkaa pe klo 18.00 ja päättyy su klo 15.00.
Samhain on kelttien halloweenia vastaava juhla, jolloin raja tämänpuoleisen ja tuonpuoleisen maailman välillä on häilyvä. Kelteille se on myös uuden vuoden alkamisen juhla ja siksi samhainina pohditaan mennyttä ja tulevaa ja tehdään suunnitelmia.
Teemme erilaisia yksinkertaisia ohjattuja värimaalausharjoituksia, menneen ja tulevan tunnelmia, muistoja ja unelmia, sekä myös erilaisia rentoutus- ja aistiharjoituksia kauniin luonnon keskellä. Monimuotoinen värimaailma koskettaa meitä sekä sisäisesti, että ulkoisesti. Aistimme avautuvat ja läsnäolomme voimistuu.
Tärkempää kuin valmis maalaus on se, mitä sinussa maalaamisen aikana tapahtuu. Et tarvitse mitään taiteellisia taitoja, oma luovuutesi löytyy sinusta itsestäsi.
Käytämme niin sanottua märkämaalaustekniikkaa ja korkealaatuisia orgaanisia vesivärejä. Paikan päältä löytyvät siis niin maalaustarvikkeet, kuin myös rentoutuspatjat. Ohjaajina toimivat Tuija Varjoranta, taideterapeutti ja taidemaalari, sekä Pirjo Hutchings, rentoutusohjaaja.
Kurssin hinta on 185€, sisältää alv 24%, sekä kurssiin liittyvät tarvikkeet. Ilmoittautumiset ja tarkemmat tiedustelut tuijavarjoranta@gmail.com tai tekstiviestillä 0404136575.
Ystävyden Majatalossa on mahdollisuus majoittua 1-2 hlö huoneissa. Huone- ym. varaukset Ystävyyden Majataloon. Paikalle pääsee helposti myös linja-autolla, omalle autolle löytyy myös oma maksuton parkkipaikka. Täysihoidon hinta majoittumiselle kyseiselle ajalle on yhteensä 140€.
Tutustu Ystävyyden Majatalon kotisivuihin https://ystavyydenmajatalo.fi
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!