Ystävyyden Majatalo

Sovinto -ryhmähuone: Kuvataidekurssi

Ajankohta

10. helmikuu 2023 - 12. helmikuu 2023 Tapahtuma on päättynyt! Tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

MIELEN MATKA MAALATEN , KESKUSTELLEN JA RENTOUTUEN 10.-12.2.2023

Katso video kurssitunnelmista tämän linkin kautta: https://youtu.be/UG5iq8-p9mk

Tule mukaan Ystävyyden majataloon, Salon Kruusilaan maalaamaan, virkistymään ja rentoutumaan, olemaan oman elämän ja luovuuden äärellä. Otetaan pimeä vuodenaika vastaan lempeästi itse kuunnellen. Mikä on minun mielenmaisemani : mitä minulle kuuluu juuri nyt?

Tällä kurssilla teemme yksinkertaisia maalaus-, keskustelu-, ja rentoutusharjoituksia.

Sinulla ei tarvitse olla mitään ns. taiteellisia taitoja, avoin mieli riittää. Kurssilla käytämme korkeatasoisia orgaanisia vesivärejä ja ns. märkämaalaus tekniikkaa.

Tärkeämpää kuin lopputulos on se mitä sinussa maalaamisen aikana tapahtuu. Ohjaajina taideterapeutti ja taidemaalari Tuija Varjoranta ja tanssitaiteilija, ratkaisukeskeinen terapeutti Anna Konkari.

Kurssihinta: 185 e , sis. opetuksen , taidetarvikkeet ja ALV 24%. Jos tuot kaverin mukanasi, saatte molemmat 10% alennuksen. Kurssilla on mahdollisuus myös niin halutessasi kahdenkeskeiseen keskusteluun Annan kanssa.

Kurssi alkaa pe 10.2. klo 18 ja loppuu su 12.2. klo 15.

Pienituloiset eläkeläiset, työttömät voivat neuvotella alennuksista ( rajoitettu määrä kurssia kohden) ja / tai maksujärjestelyistä.

Ystävyyden majatalossa on mahdollista majoittua 1-2 hengen huoneissa. Huonevaraukset ja tiedot mahdollisista allergioista tehdään suoraan majataloon (info@ystavyydenmajatalo.fi, 050 362 3710) .

Täysihoidon hinta 140 e ja paikalle pääsee myös helposti julkisilla. Tutustu Ystävyyden majatalon kotisivuihin tästä linkistä. https://ystavyydenmajatalo.fi/

Ilmoittautuminen ja tiedustelu: Tuija Varjoranta 0404136575 ( jätä tarvittaessa tekstari) tuijavarjoranta@gmail. com

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Anna ja Tuija 🍁🍂🙂