Ystävyyden Majatalo

Sovinto: Kuvataideterapiakurssi – ILMOITTAUDU MUKAAN!

Ajankohta

15. joulukuu 2023 - 17. joulukuu 2023 Tapahtuma on päättynyt! Tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

💥Lempeästi ja luovasti kohti Joulua💥

Elämäni Värit – viikonloppukurssilla

Pe 15.12. – Su 17.12. 2023

💥Ystävyyden majatalossa💥

Salon Kruusilassa

Tule mukaan taiteelliseen irtiottoon, Joulun kiireistä. Majatalossa sinulla on mahdollisuus hiljentymiseen, itselle aikaa, tilaa antaen ja maalaten lähestyä taiteen tekemisen ja luovuuden ihmeellistä maailmaa.

Aloitamme pe- iltana päivällisellä klo 18 ja lopetamme su- iltapäivällä n. klo 15. Voit halutessasi liittyä porukkaan myös La aamupäivällä.

Käytämme korkeatasoisia orgaanisia nestemäisiä vesivärejä, jotka voivat olla lempeitä, herkkiä tai loistavan voimallisia. Mitään ns. taiteellisia ennakkotaitoja et tarvitse. Ne löytyvät sinusta itsestäsi värin kokemisen ja yksinkertaisten maalausharjoitusten avulla. Tärkeämpää kuin lopputulos on se mitä sinussa maalaamisen aikana tapahtuu.

Ohjaajana: taideterapeutti ja taidemaalari Tuija Varjoranta.

Kurssihinta : 165 e, sis. opetuksen, taidetarvikkeet ja ALV 24%. Jos tuot kaverin mukanasi, saatte molemmat 10% alennuksen.

Pienituloiset eläkeläiset, työttömät voivat neuvotella alennuksista (rajoitettu määrä kurssia kohden) ja / tai maksujärjestelyistä.

Ystävyyden majatalossa on mahdollista majoittua 1-2 hengen huoneissa. Majatalon puusauna lämpiää joka ilta. Huonevaraukset ja tiedot mahdollisista ruoka-aineallergioista suoraan majataloon.

Täysihoidon hinta on 172 e/ 2 vrk.

Ystävyyden majatalon kotisivuihin pääset tästä linkistä https://ystavyydenmajatalo.fi/. Majataloon on helppo tulla myös julkisilla, bussipysäkille Turun tai Hgin suuntaan on noin 500 m.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: Tuija Varjoranta p. 0404136575 ( jätä tarvittaessa tekstari) tai tuijavarjoranta@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa mukaan!🌿🌿🌿

#taideterapia #värimaalaus #maalausjatunne #väriterapia #vesivärit #viikonlopputyöpaja #maalaus #mindfulness #stockmarvärit #akvarellimaalaus #värijatunne #kuvataideterapia