Ystävyyden Majatalo

Itsetuntemuskurssi

Ajankohta

16. marraskuu 2018 18:00 - 18. marraskuu 2018 15:00

Hinta

170 € (sis. ALV)

Kurssivetäjä

Daniel Nylund ja Soile Lehti

Lisätiedot

info@ystavyydenmajatalo.fi

Miten voin? Kuka olen? Millaista minusta haluttiin? Millaiseksi minua muokattiin? Millaiseksi olen suostunut? Miten tulen toimeen itseni, vanhempieni ja läheisteni kanssa? Mitä teen häpeäni, syyllisyyteni ja itseinhoni kanssa? Riittävätkö voimani? Miten tulen toimeen hankalien lähimmäisten kanssa? Voinko päästä sovintoon vanhempieni ja sisarusteni kanssa? Mitä minä todella tarvitsen, tunnen, tahdon ja ajattelen? Mikä on kohtaloni tai/ja kutsumukseni? Miten rehellinen, spontaani ja luova uskallan olla? Miten vapaudun rakastamaan ja vastaanottamaan rakkautta? Minkä aika on nyt minun elämässäni?

Yllä olevat kysymykset ovat vain virikekysymyksiä ja mahdollisia teemoja. Jokainen voi keskittyä siihen mikä itselleen juuri nyt tuntuu tärkeältä. Ryhmässä saat tilaa ja aikaa juuri sille mikä on itsellesi nyt ajankohtaista.

Ilmoittauduttuasi kurssille saat kirjeen, jossa on ajo-ohjeet, yleisten kulkuneuvojen aikataulut, kurssin aikataulu sekä käytännön ohjeita ja kysymyksiä joiden avulla voit valmistautua kurssille. Ilmoittaudu ajoissa.

Ohjattua ja suojattua yksilö- ja ryhmätyöskentelyä. Aloitamme perjantaina kello 18:00 illallisella. Lue lisää kursseistamme ja kurssitoiminnastamme.