Ystävyyden Majatalo

SISÄISEN PUUTARHANI MAISEMIA – Ekspressiivisen taideterapian kurssi

Ajankohta

16. heinäkuu 2019 15:00 - 18. heinäkuu 2019 15:00

Hinta

135e + 144e

Kurssivetäjä

taideterapeutti, työnohjaaja , TM Terhi VarjorantaTapahtuma on päättynyt! Tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Aloitamme tiistaina iltapäiväkahvilla klo 15 ja päätämme torstaina n. klo 15

Sisäinen puutarha on hyvä kuva ihmisen keskuksesta. Se on paikka jossa kohtaamme todellisen itsemme. Monet asiat kuitenkin usein estävät meitä katsomasta, mitä kaikkea puutarhassamme kasvaa.

Voiko kukaan rakastaa minua jos olen ”all of me”,  kaikkea, mitä minussa on on? Tämä on syvin pelkomme, ja samalla se on syvin kaipauksemme.  Mitä puutarhastamme löydämmekin, ruusuja piikkeineen, villejä kukkia, outoja otuksia, kuivuneita runkoja ja ryteikköjä, kaikki se on osa ihmisenä olemista. Kaikkea voimme käyttää materiaalina omassa luovassa prosessissamme.

(Natalie Rogers)

Tällä kurssilla vaellamme oman sisäisen maailmamme maisemissa maalaten ja kirjoittaen, liikkuen, hengitellen ja keskenämme jakaen. Mitään ns. taiteellisia taitoja et tarvitse, ne löytyvät sinusta itsestäsi ekspressiivisen taideterapian menetelmien myötä. Luovan taidetyöskentelyprosessin kautta on mahdollista saada parempi kosketus itseensä, omiin tunteisiinsa ja tarpeisiinsa. Jokainen osaa, kaikki on oikein ja tärkeää, löytämisen ja vastaanottamisen arvoista.
Käytämme helppoja nestemäisiä peitevärejä ja öljypastelliliituja.. Ryhmään mahtuu max. 10 osanottajaa.

Hinta 135 e sis. alv 24% , sisältää kaikki taidetarvikkeet sekä kahvin/teen. EARLY BIRD -hinta 120 e 18.6. mennessä ilmoittautuneille.
Lisäksi 2 vrk majoitus ja täysihoito Ystävyyden majatalossa 1-2 hh 144 e.

Ilm. terhi.varjoranta@gmail.com tai puh. 040 8354942 (jätä miel. tekstiviesti, niin soitan takaisin.
Tutustu ekspressiiviseen taideterapiaan www.inartes.fi