Ystävyyden Majatalo

Dialogiviikonloppu: Jordan Peterson

Ajankohta

9. marraskuu 2018 - 11. marraskuu 2018

Hinta

100€

Kurssivetäjä

Daniel NylundTapahtuma on päättynyt! Tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Jordan Peterson jälkipyykkikeskustelu 9-11.11.

Professori, kliininen psykologi ja menestyskirjailija tri Jordan B. Peterson vieraili Kulttuuritalolla 4.11. liittyen hänen kirjansa 12 Rules for Life ilmestymiseen suomeksi.

Jälkikeskustelu on oletettavasti käynyt kuumana puolesta ja vastaan. Haluan koota ryhmän puolesta ja vastaan, tai ainakin pidän-pääasiassa-mutta-olen-myös-huolestunut -keskustelijoita pohtimaan Petersonin nostattamia teemoja ja miksi ne ovat saaneet niin kiihkeän vastaanoton. Tarkoitus on viettää koko viikonloppu ahkerassa dialogissa, eikä vain toistemme kanssa kilpailevissa monologeissa. Siksi kutsumme vain 16 osallistujaa, joista noin puolet edustaisivat asian suhteen varautuneita, mutta kiinnostuneita ja toinen puoli edustaisi Petersonin ajattelun kokosydämisesti omaksuneita. Kaikki osallistujat ovat perehtyneet asiaan vähintään lukemalla Petersonin kirjan ja mielellään kuuntelemalla hänen Youtube- luentojaan.

Toinen edellytys on oppimishalu. Tarkoitus on lisätä ymmärrystä, eikä oikeassa olemisen riemua. Joten ota vakavasti mahdollisuus, että käsityksesi muuttuvat viikonlopun aikana. Äänitämme keskustelut, mutta päätämme yhdessä mitä äänityksillä mahdollisesti tehdään, vai tehdäänkö mitään.

Keskustelua ohjaa Ystävyyden Majatalon isäntä Daniel Nylund. Hinta on 100€ ja sisältää majoituksen ja ruokailut. Olettaen, että ilmoittautuneita tule enemmän kuin ryhmään mahtuu, valitsemme osallistujat palvelemaan ryhmän monimuotoisuutta. Toivomme osallistujiksi ihmisiä, joille aihe on tärkeä myös ammattinsa puolesta.

>> Ilmoittaudu tästä