Rakasta seinää


Tavallinen Mies sai sähköpostia kaukaa: "Haluaisin etsiä itseäni samoin kuin sinä olet tehnyt. Mitä minun pitäisi tehdä?"

Tavallinen Mies vastasi: "Mitä sinä olet tehnyt?"

Kaukana vastasi: "Olen lukenut kirjoja ja verkkosivuja ja olen kuunnellut mestareiden puheita."

Tavallinen Mies vastasi: "Olet siis lukenut muiden ihmisten ajatuksista, ja olet kuunnellut heidän puhuvan niistä. Mutta miten olet etsinyt itseäsi?"

Kaukana vastasi: "Olen yrittänyt ajatella ja tuntea omia tunteitani, mutta olen kaikkialla vain törmännyt seinään joka estää minua näkemästä sisälleni."

Tavallinen Mies vastasi: "Olet siis löytänyt itsesi. Olet Seinä. Ole hyvä ja jatka."

Seinä kirjoitti: "Mutta en halua olla seinä. Haluan nähdä sisälleni. Haluan särkeä seinän."

Tavallinen Mies vastasi: "Rakas uljas vahva Seinä: Niin se ei tapahdu. Sinä olet seinä. Seinien tarkoitus on suojella tunkeilijoilta. Niin kauan kuin lähestyt seinää moukari kädessä, olet tunkeilija eikä seinä päästä sinua sisään. Olet seinä - niin kauan kuin haluat särkeä seiniä, viestit kauhua itsellesi. Sinun pitää oppia rakastamaan seiniä. Piirrä kuvia vahvoista seinistä ja kirjoita niistä ylistäviä tekstejä. Ihaile jokaista seinää jonka näet. Mene suurimmalle padolle jonka tiedät ja lähesty sitä hitaasti kunnioittaen, tietäen että lähestyt itseäsi. Kosketa sitä tietäen että kosketat itseäsi. Kävele mielesi muurien ympäri niiden vahvuutta ihaillen. Kosketa niitä tunteaksesi niiden lujuuden. Seinä päästää sinut sisään kun se on varma siitä että et ole vihollinen. Mutta tiedä että saattaa kulua aikaa ennen kuin seinä uskoo sinua."

Seinä on nyt matkalla patonsa luokse.


Syvälle